perjantai 1. heinäkuuta 2011

Pikkusiskon vaatteissa kohti viikonloppua

Huh, tällä viikolla on tullut hilluttua niin paljon ympäri Helsinkiä, että nyt väsyttää. Olenkin juuri menossa nukkumaan. Hektisen työviikon päätteeksi pikkusiskoni Vilhelmiina ja hänen kaverinsa lensivät Rovaniemeltä meille kyläilemään vajaaksi viikoksi. Töiden jälkeen suunnattiinkin rannalle helteistä nauttimaan. Huomenna on ohjelmassa ainakin kaupunki- ja vaatekauppakierrosta, PMMP:n keikka Kaisaniemen puistossa ja illalla suuntaan terassille hyvässä seurassa.

Tässä juhannusaaton juhla-asua viime viikolta. Kaikki on mekkoa, hiuskoristetta ja kenkiä myöten lainattu pikkusiskolta. Kätevää kun on sisko, joten molemmat voivat lainailla ristiin toisiltansa.
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa viikonloppua kaikille!

My little sister and her friend flew from Rovaniemi (northern Finland) to Helsinki today to visit us. After my work day we headed straight to the beach. Tomorrow we'll be going around the city and shops, to a park concert to see one of my favourite bands and in the evening I'll meet my friend over some drinks at the centre. Above is an outfit from last week, everything (dress, shoes and hair accessory) are borrowed from my little sister Vilhelmiina. Have a nice weekend everyone!

4 kommenttia :

Business Woman kirjoitti...

Ihana keltainen mekko! Olit varmaankin aika näyttävä ilmestys Rovaniemen yössä! PS. Olen itsekin kokenut keltaisen mekon magian Rovaniemen yössä, joskus long long time ago;)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos, tässähän melkein punastuu. :) Miekin tykästyin mekkoon (harmi vain, että se oli lainassa pikkusiskolta). Täytyy siis jatkaa keltaisen mekon metsästämistä.

Oletko sie muuten opiskellut Lapin oikkiksessa vai muuten vainko olit Rovaniemellä juhlimassa?

Business Woman kirjoitti...

Sekäettä! Vastaus on kumpaankin positiivinen;) Mun paras ystävä asuu siellä edelleenkin ja sukulaisia on hyrymykke däär. Koti ei ole Rovaniemellä, mutta ei kyllä kaukanakaan siitä, 100 km alas rannikolla.

ilonasi kirjoitti...

Oho, nyt mie olen ihan yllättynyt (miltei järkyttynyt, mutta se olisi vähän liioiteltu sanavalinta. :D). Mie olen jotenkin aina jossain mielikuvissani kuvitellut, että sie asut jossain Itä-Suomessa akselilla Mikkeli-Lappeenranta tms.

Kiitos kun jaoit tämän "salaisuuden" kanssani ja mukavaa kesäloman jatkoa sinulle. :)