torstai 10. marraskuuta 2011

Close to the breaking point

Mistä on Ilonan sairaspäivät tehty? Työmaileihin vastaamisesta, perjantain tenttiin lukemisesta ja 4-vuotiaan viihdyttämisestä. Lepoa ei paljon ehtinyt saamaan, joten tämä viikko on ollut aikamoinen on ihan omaa äitiä tullut ikävä.

Nyt on jo onneksi olo helpottamaan päin, mutta tiistaina oli breaking point lähellä, kun tultiin lääkäristä (keuhkoputken tulehdus ja antibioottikuuri) ja nostaessani rattaita bussiin tipahti ostoskassi rattaista ja kirsikkatomaatit levisi pitkin maata. Alkaessani kerätä kirsikkatomaatteja lähtivät rattaat luisumaan bussissa taaksepäin, jonka seurauksena rattaat (Isabella kyydissään) kaatuivat päälleni. Siinä vaiheessa oli itku lähellä bussin odottaessa, Isben itkiessä, kirsikkatomaattien ollessa pitkin maata ja minun ollessa rattaiden alla kuumeessa. Nyt jo vähän naurattaa koko tilanne. :D

PhotobucketPhotobucket

Antibioottikuuri on onneksi alkanut purra ja pääsin jo tänään töihinkin.  Olen todella harvoin kipeä eli yleensä kerran vuodessa. Edellinen kerta oli joulukuusa 2010 ja seuraava kerta sitten toivottavasti joskus vuoden 2012 lopussa. Tänään illemmalla matkustetaan junalla kohti Keski-Suomea.  Pidennetyn viikonlopun ohjelmassa on tentti, yliopistolla, lounastreffit kaverin kanssa, monien rakkaiden ystävien näkemistä ja pikkujoulut. En ole käynyt kertaakaan Jyväskylässä sieltä poismuuttamisen jälkeen eli pian 10 kuukauteen, joten ihan jännää mennä sinne. Onneksi ne kiireetkin alkavat pikkuhiljaa helpottaa, joten en voi kuin todeta samaa kuin alla olevassa kuvassakin.
Photobucket

Palaillaan ensi viikolla ja mukavaa viikon jatkoa kaikille!

This week I was frighteningly close to the breaking point. This was due to the fact that I was sick and still tried to work from home, study for tomorrow's exam and take care of my 4-year-old child all in the same time. Fortunately my flu is getting better and so will things in my life too. This evening I'm heading to Jyväskylä (in Central Finland), where I used to live and study before moving to Helsinki (capital of Finland). During the weekend I'll e.g. have economics exam at University, meet several dear friends and celebrate at a pre-Christmas party. I haven't been to Jyväskylä since I moved from there nearly 11 months ago, so it's exciting to go back. 

Anyway I'll be back posting next week and have a nice week everyone!

0 kommenttia :