keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Iltapäivän mustikkashoteilla Jyväskylässä

Tuntui todella hassulta ja vähän haikealtakin olla Jyväskylässä viikonloppuna. Tai siis, kun on asunut siellä neljä vuotta ja joka paikka on tuttu, niin on jotenkin outoa palata samoihin maisemiin. Ikään kuin olisi palannut hetkeksi entiseen elämäänsä: käynyt tentissä ja yliopistoruokalassa ystävien kera syömässä. Aika aikansa kutakin ja kyllä mie olen tyytäväinen nykyiseen elämäntilanteeseni. Silti meinasi pienoinen ikäkriisi iskeä, kun tajusi, että en ole enää mikään huoleton fuksi tai edes lähellä sitä. Siinä vaiheessa viimeistään tuntui aikuiselta, kun viimeisimpien haalaribileiden sijasta keskustelimme lounaalla kaveripoikani kanssa vakitöistä ja asunnon ostamisesta - apua!

Koska en halua aivan rutinoituneeksi ja tylsäksi keski-ikäiseksi vielä 25-vuotiaana muuttua, niin rikoimme kaavaa ja olimme boheemin huolettomia ystäväni kanssa. Kävimme nimittäin hämyisessä pubissa mustikkashoteilla keskellä launtai-iltapäivää. Todella paheellista. ;)
PhotobucketPhotobucket

Kävelykadulla piti ottaa Jyväskylän turistikuvia.
PhotobucketPhotobucket
Takki / jacket: Kanadasta / from Canada, vyö / belt: Ralph Lauren, laukku / bag: Longchamp, tekokarvahattu / faux fur hat: second hand

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Itsestäni on tuntunut viime perjantaisin tentin jälkeen kuin iso kivi olisi tipahtunut harteilta ja kiire helpottanut. Enää yksi term paper ja eräs essee, niin tämän vuoden opiskelujutut on hoidettu pois alta. Lisäksi olen pitkästä aikaa päässyt kunnolla treenaamaan Satsille flunssasta toivuttuani. Tänään ajattelimme koristella joulun kotiin Isabellan kanssa ja sunnuntaina mennään joulunavajaisiin. Kyllä tämä kamala pimeys tästä vielä helpottaa.

In the weekend I visited Jyväskylä, where I used to live for four years before moving to Helsinki. It felt kind of odd to be there: every place was familiar but still one felt like one didn't belong there anymore. I felt so adult and boring, so I had to break the pattern and do something wild. Therefore we had afternoon blueberry shots at a shady pub together with my friend on Saturday.

0 kommenttia :