keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Aktiivista elämää

Kuten päivitystahdistakin voi päätellä, niin tällä hetkellä on paljon kaikkea meneillään. Blogi on aina ensimmäinen, josta lähden kärsimään, koska mieluummin vietän vapaa-aikaa  Isabellan, ystävien, liikunnan tai opiskelun parissa. Jostain syystä minulle loppuvuosi on aina touhukasta aikaa. Aiemmin olen  vuosina 2009-2010 julistanut blogissani marraskuun hektisyyden huipuksi, pyytänyt lisää tunteja vuorokauteen, huokaillut haipakkaa sekä torjunut kaamosväsymystä arjen hulinoissa.

Tässä on syksyn opiskelujen to do- ja deadline-lista
Syyskuu: Academic Vocabulary-kurssin tehtävät valmiiksi 2 op Check
Pe 14.10: India in World Politics home assignment valmiiksi 2 op Check
Pe 21.10: Business in East and Southeast Asia-tentti 5 op Check
Pe 28.10: India in World Politics-essee valmiiksi 4 op Check
Pe 11.11: Työn taloustiede-tentti 5 op
(Pe 9.12: Financial Modeling with Excel- kurssin laskutehtävät valmiiksi 2 op)
To 15.12: Business in East and Southeast Asia term paper valmiiksi 2 op
Pe 16.12: Language and Communication in East and Southeast Asia-essee valmiiksi 6 op

PhotobucketPhotobucket

Onneksi elämässä on paljon muutakin vastapainona kokopäivätyölle ja sivutoimiselle opiskelulle. Esimerkiksi tänään (tämä kirjoitus on ajastettu) olen menossa töiden jälkeen tapaamaan ystävääni ja kahvittelemaan. Huomenna on kokoomuksen kokous, perjantai-iltana katsotaan leffoja ja laiskotellaan Isabellan kanssa, lauantaina olen menossa luontoretkelle Nuuksion kansallispuistoon, sunnuntaina taas suuntaan Pohjoismaiden suurimmille talviurheilumessuille Skiexpoon Helsingin messukeskukseen. Seuraavalla viikolla lähdemme Isabellan kanssa jo torstaina Jyväskylään, jossa pidennetyn viikonlopun ohjelmassa on kansantaloustieteen tentti, pikkujoulut ja rakkaiden ystävien tapaamista. Ja onhan tässä ennen joulua parit muutkin pikkujoulut sekä järjestelyt Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksessä, jossa kerätään joululahjoja vähävaraisille lapsille.

Elämä on mukavan aktiivista, vaikka rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että välillä ei meinaa pää pysyä mukana kaikessa. 
PhotobucketPhotobucket

Tai siis tuntuu, että tapahtuu niin paljon kaikkea (enimmäkseen mukavaa), että ei meinaa ehtiä sisäistää kaikkea. Toisinaan elämäni on kuin tämän kuvan naisella.
Photobucket
Kuvat / Photos: We Heart It

Sorry, I'm being lazy today and you guys are getting short translation. Well let's just say that pretty much can be captured in the photos above. For some reason end of the year (i.e. November and December) are one of the busiest seasons of the year. I've got plenty of deadlines at work in addition to exams, essays and term papers at University. Plus social life gets more alive with all the "Pre-Christmas Parties" and other events. Also I'm part of organizing Junior Chamber International's Christmas tree charity, in which we collect Christmas presents for deprived children.

0 kommenttia :