perjantai 4. marraskuuta 2011

Pinkkiin pukeutuneena Kokkolassa

Kiireiden vuoksi tämä blogi laahaa aikalailla jäljessä, kun ei ehdi kertomaan kaikesta heti. Joka tapauksessa lokakuun 14. päivänä vietettiin Pukeudu Pinkkiin-päivää Syöpäsäätiön Roosa nauha-kampanjan merkeissä, jossa haluttiin kiinnittää huomiota rintasyöpään sekä kerätä varoja syöpätutkimukseen. Itsekin pukeudun pinkkiin sukkahousujen ja kaulaan kiedotun silkkihuivin myötä.
PhotobucketPhotobucket

Vietimme juuri tuon viikonlopun Pohjanmaalla, jossa ulkoilin ja lenkkeilin, tapasin ystäviä, olin illanvietossa, kävin mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä keskusteluita, katsoin elokuvia sekä vietin aikaa Isabellan isän vanhempien kanssa. Kaikkea kivaa sitä voi yhteen viikonloppuun mahtuakin! Lisäksi kiertelimme Kokkolassa kaupungilla ja katsastimme viime kesän asuntomessualuetta
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Photobucket

Isabella mummin kanssa.
Photobucket


Aika hurjaa, että Kokkolassa voisi asua parin kilometrin päästä ydinkeskustasta meren rannalla juuri rakennetussa upouudessa hienossa omakotitalossa samalla hinnalla, jolla täällä Helsingissä saa jonkun kerrostaloyksiön tai kaksion. Ei sillä, että en kyllä ole suunnitellut muuttavani  pois pääkaupunkiseudulta. Toisaalta enhän mie koskaan suunnitellut tänne muuttavanikaan ja hyvin olen viihtynyt. :D Silti nyt kun on suunnitellut asunnon ostoa ja seurannut hintamarkkinoita, niin hirvittää nämä neliöhinnat. Varsinkin, kun meillä on pakko olla kolmio. Eli jos mie kohta asun jossain Helsingin Jakomäessä, Espoon Suvelassa tai Vantaan Hakunilassa, niin älkää ihmetelkö, haha.

Ei mutta vakavasti puhuen olen sitä mieltä, ettei Suomessa – ainakaan vielä – ole mitään gettoja, vaikka täällä  pääkaupunkiseudulla sosioekonomiset erot ovatkin räikeämpiä ja alueet ovat eriytymässä, kun syrjäytyneet ja päihdeongelmaiset työnnetään tiettyihin lähiöihin pois silmistä.  Tästä kirjoitinkin  jo tehdessäni elokuussa 2011 elämysmatkan Helsingin pahamaineiseen lähiöön eli Kontulaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna olen menossa luontoretkelle Nuuksioon (mikä jostain syystä naurattaa kaikkia kavereitani :D) ja sunnuntaina Skiexpo-messuille.

Some weeks ago we visited Isabella's grandparents at western Finland during a weekend. Above are pictures from there. During that weekend I for instance met friends, spent time with Isabella's relatives, had long walks, went to a party etc. Tomorrow I'm going hiking to a national park (which for some reason makes my friends laugh - apparently they don't see me as a nature gal) and on Sunday I'll go to Skiexpo fair. Have a nice weekend everyone!

0 kommenttia :