tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ilta Namussa

Viime perjantaina olin saanut kutsun sekä Basson että Namun bileisiin, mutta meillä meni henkeviä jutellessa niin kauan ettemme ehtineet kuin jälkimmäiseen paikkaan. Kotoa lähdössä baariin ja pahoitteluni Iphonen huonolaatuisista kuvista.
Photobucket

Namu on siis Seppo "Sedu" Koskisen uusin yritys, jossa yhdistyvät niin ruokaravintola, istuskelulounge kuin yökerhokin. Sijainti on loistava rautatieaseman vieressä City-Centerin "Makkaratalossa" ja tilaa Namussa riittää lähes tuhannen neliön edestä. Itse en oikein lämpeä Onnelalle, mutta Namun konsepti on mielestäni hieman erilainen perussedulaan verrattuna. Lisäksi ilmainen juotava maistuu aina hyvältä. ;)
Photobucket

Perjantai-ilta oli siis varsin Namu.
PhotobucketPhotobucket

Huomenna on tarkoitus suunnata töiden jälkeen äitini, Isabellan ja pikkusiskoni kanssa taidemuseoon ja sieltä jumppaan. Äiti on nimittäin hemmotellut meitä sellaisilla herkuilla, että on hyvä suunnata Satsille kuntoilemaan ja saamaan hikeä pintaan, haha. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Last Friday I was invited to two parties: one invitation was from a magazine called Basso and another from a local nightclub / lounge / restaurant Namu in Helsinki. We had so much fun together with my dear friends and above are some pictures from our Friday night out. As I've told, my mother and little sister are visiting us this week so tomorrow after work we'll be heading to an art museum and gym. My mom has been pampering us with so much delicious food and sweets that it's really good to head to the gym for some sweat and working out, haha. 

0 kommenttia :