sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Le weekend merveilleux

Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka hieno viikonloppu minulla on ollut! Ensin Isabellan kummitäti saapui poikaystävänsä kanssa meille kylään Jyväskylästä, juhlittiin Namussa, käytiin Ikeassa, syötiin valtava brunssi Fannyssa Koffin puistossa, oltiin valokuvanäyttelyssä, käveltiin pitkin aurinkoisia ja kovin keväisiä katuja, juteltiin henkeviä ja laulettiin pikkuhiprakassa PMMP:tä ja Ultra Brata matkalla baariin. :D Nyt taas olen saanut luokseni Lapista hiihtolomailemaan äidin ja pikkusiskon, joiden kanssa tehdään kaikkea kivaa ensi viikolla. 

Photobucket
Nyt menenkin takaisin rakkaan perheeni pariin, joten mukavaa uutta viikkoa kaikille!

I've had an amazing weekend, which even words fail to describe! First one of Isabella's godmothers came to visit us from Central Finland together with her boyfriend, we partied at night club, shopped at Ikea, had a huge brunch on Saturday, visited photograph gallery, walked at sunny streets of Helsinki, had long conversations and sang loudly and slightly tipsy on the way to a night club. :D Right now my mother and little sister are visiting us from Lapland (Northern Finland) and we are planning to do many nice things next week and overall enjoy each others company. ♥ Have a nice new week everyone! 

2 kommenttia :

Ansku kirjoitti...

Olipahan mukavan positiivinen päivitys! :)

ilonasi kirjoitti...

Ansku, ehkä se on tämä kevät tai se, että viime viikoihin on mahtunut niin pakjon kaikkea kivaa, mutta jotenkin viime aikoina on vain hymyilyttänyt aikalailla. :) Kiitos muuten kommentistasi ja jätähän toistekin, jos tänne eksyt.