torstai 1. maaliskuuta 2012

Sosiaalisesti vilkas viikonloppu edessä ja ikävä pikkusiskoja

Minulla on paha tapa käydä kotona vain nukkumassa ja laukkoa paikasta toiseen, kun Isabella ei ole kotona. Tällä viikolla maltoin kuitenkin mieleni ja vietin eilen töiden jälkeen rauhallisen koti-illan itseni kanssa, joka olikin ainut ilta kotona koko viikolla. Tänään olin töiden jälkeen hohtominigolffaamassa (oli tosi kivaa) ja viikonloppu se vasta pullisteleekin ohjelmaa ja erilaisia aktiviteetteja. 

Ensin huomenna Jyväskylästä kylään saapuu Isabellan kummitäti poikaystävineen ja tarkoitus on ainakin käydä Ikeassa ja istua iltaa. Olen saanut kutsun sekä Basson että Namun bileisiin, joten katsotaan mihin päädytään. Sitten lauantaina meille hiihtolomailemaan Lapista saapuvat äitini ja pikkusiskoni ja lauantai-iltana ovat Isabellan toisen kummitädin yhdistetyt KTM-valmistujaisjuhlat ja syntymäpäivät. Huh, miten paljon mukavaa ohjelmaa voikaan yhteen viikonloppuun mahtua! Herää vain ikuisuuskysymys, että miksi kaikki kiva on aina päällekkäin?

Urakiihkoilusta ja opiskeluintoilusta huolimatta tärkeintä elämässäni ovat läheiset eli perhe, ystävät ja muut rakkaat ihmiset, joiden kanssa haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa. Isäni vieraili meillä pari viikkoa sitten, viime viikonloppuna oltiin Isabellan isän vanhemmilla ja pikkuveljeni kanssa juttelen lähes päivittäin puhelimessa. Sen sijaan äitiäni ja pikkusiskojani en ole nähnyt kuukausiin. Vanhemman pikkusiskoni eli Vilhelmiinan tapaan onneksi jo ylihuomenna, mutta kiinalaissuomalaisen pikkusiskopuoleni Xin Linan näkeminen jää tulevaisuuteen. Onneksi kuvat lievittävät vähän ikävää, katsokaa nyt vaikka kuinka söpö pikkupallero hän on. Nämä kuvat on otettu viime syksynä Rovaniemeltä isäni luota.

Lina-täti Isabella-siskontytön sylissä. Hassua, että täti on siskontyttöä kolme vuotta nuorempi. :D
Photobucket

Siskontyttö ja siskot.
Photobucket

Niin Isabella kuin minäkin ollaan aivan tämän pikku nappisilmän lumoissa. <3
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mukavaa viikonloppua kaikille ja pitäkää huolta läheisistänne!

This weekend will be packed with nice events and people. First of all tomorrow one of Isabella's godmothers comes to visit us with her boyfriend from central Finland and we are planning to visit Ikea and go out in the evening. Then on Saturday my mother and little sister Vilhelmiina come to Helsinki from Lapland for a winter holiday. And on Saturday evening will be Isabella's another godmother's combined graduation and birthday party. So on weekend I will be surrounded with people, whom I love and pleasant events, but why does everything happen at the same time? 


Even though I'm very determined with my career and studies, what really means the world to me are my family, friends and loved ones. My father visited us just a couple of weeks ago, last weekend we went to Isabella's father's parents and I call my little brother nearly every day. My mother and little sister Vilhelmiina I'll meet on Saturday, but my Chinese-Finnish stepsister Xin Lina I haven't seen in months and I miss her. She's such a gorgeous cute little girl as you can see from the pictures above, taken last September 2011 at my father's home in Lapland, northern Finland. It's funny that Lina is Isabella's aunt and niece is three years older than aunt herself. Have a nice weekend everyone and stay close to your loved ones!

0 kommenttia :