keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jääkiekkoneitsyys meni eli Jokerit-JYP -peli Hartwall Areenalla

Vaikka tykkäänkin itse liikkua, niin penkkiurheilijana olen aivan onneton. Minua ei yksinkertaisesti kiinnosta tapittaa televisiosta jalkapalloa, formuloita tai muuta. Toisaalta olen hyvin kokeilunhaluinen, enkä tykkää tuomita asioita suorilta käsin. Eilisiltana löysinkin itseni vapaaehtoisesti Hartwall Areenalta katsomasta Jokerit-JYP -peliä ja yllätyksekseni olin aivan innoissani. Pahoitteluni muuten huonolaatuisista iPhone-kuvista.
Photobucket

Asuin Jyväskylässä neljä vuotta ja silloin minun piti mennä JYP-peliin ihan kokemuksen vuoksi. Se kuitenkin jäi, joten nyt oli hyvä hetki ottaa vahinko takaisin Helsingissä. Tosin en edes oikein tiennyt kumpaa olisin kannustanut: JYPiä vai Jokereita. Lisäksi työkaverini on yrittänyt kovasti lobbata minulle HIFKiä joukkueeksi.
Photobucket

Tosin en tiedä tarvitseeko tälläinen jääkiekko- ja penkkiurheiluamatööri edes mitään omaa joukkuetta. Kyselinkin kaikkea typerää, kuten mikä pitkä kiekko tai paitsio on. :D
PhotobucketPhotobucket

Parasta pelissä on mielestäni kuitenkin tunnelma. Onhan se hienoa katsoa kun koko monituhatpäinen katsomo seuraa tiiviisti pientä mustaa kiekkoa ja jännitys on käsinkoskeltetavissa. Lisäksi joukkueiden kannattajat ovat pukeutuneet joukkueen väreihin, tanssivat, hyppivät, heiluttavat lippuja, huutavat megafoniin ja laulavat kannustuslauluja. 
Photobucket

Näin olen jälleen yhtä kokemusta tai suoranaista elämystä rikkaampi.

Even though I like to exercise and work out myself, I'm not interested at all in watching sports. No matter if it's soccer, Formula 1 or whatever it's just not my cup of tea. On the other hand, I'm very curious to try new things and don't want to judge things before I try them. So yesterday evening I found myself voluntarly at an ice hockey game. I didn't know beforehand much about the rules of ice hockey - what is offside or icing etc. Still I've got to admit that I liked watching the game. The atmosphere was tangible and full of excitement! Now I'm once again an experience richer. By the way, apologies for the poor picture quality of iPhone.

2 kommenttia :

Esa kirjoitti...

Enpä ole minäkään jääkiekko-ottelussa ikänä käynyt, vaikka miehenä se lienee jonkinlainen kansalaisvelvollisuus....

ilonasi kirjoitti...

Esa, haha joo nyt voin mieki vetää ruksin listaan "mitä haluan elämässäni tehdä ja kokeilla" :D :D No ei, mutta oli se oikeasti ihan suositeltava kokemus ja elämys.