lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kevätsateiden myötä on Hunterin kumisaappaille käyttöä ja Pahatar-asu

Viime aikoina täällä blogissa on ollut hieman hiljaista ja keskitytty melko pintapuolisiin aiheisiin. Tähän on yksinkertainen syy: vauhdikkaiden työpäivien jälkeen olen halunnut panostaa rentoutumiseen, liikuntaan, Isabellaan ja sosiaaliseen elämään. Lisäksi sekä lähipiirissäni että itselleni on tapahtunut isoja mullistavia asioita, jotka ovat vaatineet pohtimista. Eli kun blogille on jäänyt aikaa, on täällä halunnut keskittyä kevyisiin ja iloisiin aiheisiin, koska oikeassa elämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon niin hyvässä kuin pahassakin. Onneksi enimmäkseen kuitenkin hyvässä.

Viime viikonloppuna suuntasin pitkästä aikaa juhlimaan Helsingin yöhön YSL:n Belle du Jour-laukku kainalossa.
 photo huhti2013_2013_zpsebc8bd87.jpg
 photo huhti2013_2017_zps48c9faf4.jpg
Mekko: Vila, kello: Just Cavalli, laukku: Yves Saint Laurent, korkkarit: Dinsko
Dress: Vila, watch: Just Cavalli, clutch bag: Yves Saint Laurent, pumps: Dinsko

Itse pidän hurjasti tuosta Vilan pikkumustasta mekosta, johon lisäsäväystä tuovat höyhenet. Tyttäreni tosin tokaisi minun näyttävän tuossa mekossa Prinsessa Ruususen Pahattarelta ja pakkohan se on myöntää, että on siinä jotain perää. :D
 photo Maleficent-maleficent-14793474-1024-768_zps1637e053.jpg

Kevät on viimein täällä: lumet ovat sulaneet, pian on vappu ja alle viikon päästä 3.5 juhlitaan 27-vuotissyntymäpäiviäni (jäiks!). Vuodenaikaan kuuluvat myös kevätsateet, joita varten hankin alkutalvesta Outnetista Hunterin kumisaappaat.
 photo huhti2013_2002_zpsf56cbf2f.jpg

Hunter-kumpparini ovat mallia "original tall gloss" ja väriksi valitsin hopeanharmaan Taupe-sävyn. Väri ja malli olivat tietoinen valinta, koska juuri tuossa mallissa ja sävyssä ei pitäisi esiintyä Hunterin luonnonkumille ominaista harmaantumista ja likaisen sameaksi muuttumista.
 photo huhti2013_2004_zpsa12d940b.jpg photo huhti2013_2007_zpsfc675bc5.jpg


Nämä kumisaappaat jalassa kelpaa hyppiä kevään vesilätäköissä – mitä olen itse asiassa jo tehtnytkin. Tekee muuten hyvää aikuisellekin hyppiä välillä vesilätäköissä oikein kunnolla. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

Recently it has been rather quiet in this blog and I have focused on shallow subjects. This all is due to simple reasons: after busy work days I have chosen to concentrate on relaxing, exercising, Isabella and social life. In addition both to me and people around me have had big changes, which have demanded some digesting. Thus when I have had time for blogging, I have wanted to focus on light and happy topics, because currently in real life there are a lot going on both in good and in bad. Fortunately mostly in good.

Spring is finally here as snow has melted, May Day celebrations are within a couple of days and within less than a week on 3rd May I am having my 27th birthday (yikes!). Spring also means that spring rains are here, but fortunately I have bought new pair of Hunter wellington boots.  Last weekend I went out partying in an outfit, which can be seen above. I like my little black dress with feathers a lot, but according to my daughter I look like Maleficent from Sleeping Beauty. :D Have a nice weekend everyone!

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pidempään miettinyt, kuka ottaa kuvat sinusta tähän blogiin. Isabella? Laukaisin? Entä, kun olette molemmat kuvassa? Joku tuntematon ohikulkija? Ehkäpä saan mielenrauhan, kun saan vastauksen tähänkin :) Hyvää kevättä!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Olisit ihmeessä kysynyt tuota heti, kun se alkoi mietityttää. :)

Kuvia on ottanut mm. Isabella, työkollega, pikkuveli/sisko/äiti/muu sukulainen, kaverit, tuntemattomat ohikulkijat yms. eli vähän kuka milloinkin. :D Joskus oon turvautunut itselaukaisijaan, mutta sitä tapahtuu todella harvoin. Yleissääntönä sanoisin, että suurimman osan kuvista ottaa joku tuttu/kaveri/Isabella (kenen kanssa olenkaan sillä hetkellä liikenteessä) ja poikkeustapauksissa pyydän tuntemattomia ohikulkijoita. Siihenkin on kynnys madaltunut ajan myötä, vaikka välillä tuntuukin ihan typerältä otattaa itsestä kuvia keskellä kaupunkia tms. Ihan niin kuin kuvittelisi muka olevansa joku maailman napa tms. :D haha

Hyvää kevättä sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kokoa sulla saapppaat ovat? Otitko normaali kokoa isommat?


T. Nina

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Nina: Kiitos kysymyksestäsi. Mulla on normaalisti kengän kokoa 38-39 (yleensä 39) vähän kengästä riippuen ja Huntereista otin UK-koon 6 (eli EU-koissa 39). Noihin UK 6-kokoisiin Huntereihini mahtuu jopa villasukka eli eivät mielestäni ole mitään tosi pientä kokoa, tosin kumisaappaiden varsi ei ole kovin leveä.

Toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja mukavaa vappua! :)