tiistai 9. huhtikuuta 2013

Vuohenjuustoburgerilla ravintola Königissä

Hiljattain suunnattiin ekstemporena Cityn Syö Helsinki-viikkojen viimeisenä päivänä ravintola Königiin, jossa nautin todella valtavan vuohenjuustoburgerin. König tarjoaa verkkosivujensa mukaan reipasta ravintolakulttuuria ja luonnehtisin sitä "smart casual"-tyyliseksi. Eli ei fine dining-paikka, mutta ei myöskään ihan mikään pizzeria-tyylinen.

Königin edessä syömään menossa.
 photo ilonankuvia304_zpsf9208f11.jpg
Tekoturkistakki: Ellos, vyö: Ralph Lauren, laukku: Mulberry, tekoturkishattu: Gina Tricot
Fake fur coat: Ellos, belt: Ralph Lauren, bag: Mulberry, fake fur hat: Gina Tricot

Ravintolan sisustus oli König-nimeen (saksaksi kuningas) sopivasti prameaa.
 photo IMG_7243_zpsb68991e1.jpg photo IMG_7246_zps435a599e.jpg

Sekä Isabellaa ja äitiä hymyilytti herkullisen ruoka-annoksen edessä. Lisäksi palvelu oli ripeää, mistä kiitos kuuluukin ystävälliselle henkilökunnalle.
 photo ilonankuvia302_zps244de4d0.jpg photo ilonankuvia303_zps899027f8.jpg

Tänään töiden jälkeen (tämä on ajastettu postaus) illan agendalla on rentoutumista eli treenailua bodypumpissa SATSilla ja kokkailua kotona. Tarkoitus on tehdä Isabellan kanssa herkkusienipastaa, nam. Tuntuu hyvältä rentoutua iltaisin hektisen maaliskuun ja iltaisin tentteihin pänttäämisen jälkeen. Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!

Recently we had a dinner at restaurant König, which I would categorize as 'smart casual' restaurant. It is not fine dining place, but it is not either a regular pizza or pasta restaurant if you know what I mean. Today after work (this is scheduled post) I am planning to relax at the gym with a sweaty bodypump-class and cook delicious champignon pasta, yummy. It feels good to just relax and take it easy in the evenings after a hectic March and all the studying for the exams. Have a nice Tuesday everyone!

3 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Onpas teillä ollut ihana herkutteluhetki. Kiitti vinkistä, täytyykin käydä tuolla kunhan pyörii noilla kulmilla :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Joo, kannattaa käydä. Tuo oli nyt mun toinen kerta Lönigissä ja palvelu on todella loistavaa sekä annokset reiluja. Kesällä voi syödä mukavasti myös ulkoilmassa. :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Siis Königissä. :D