sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ulkoilua illallisella ja kevätsäässä

On ollut kyllä taas tapahtumarikas, mutta myös rentouttava viikonloppu. Perjantaina töiden jälkeen kävin vähän kaupungilla pyörimässä, spassa rentoutumassa infrapunasaunassa ja uima- ja porealtaissa, ennen kuin menin illalliselle Namuun. Eilen kävin pitkällä lenkillä aurinkoisessa kevätsäässä, nukuin päiväunet ja suuntasin illalla Helsingin yöhön tanssimaan ja juhlimaan pitkästä aikaa.

Tänään Isabellan kotiutuessa oli ihanaa ulkoilla kevätsäässä, joka sai riemuitsemaan kuten kuvistakin näkyy.
 photo IMG_7785_zpsae2637fc.jpg photo IMG_7784_zps9c6a3737.jpg photo IMG_7782_zps0824f0a8.jpg

Perjantaina suuntasin illalliselle Namuun polkadot-pallomekossa. Huomaa kevään tulleen myös siitä, että mustat sukkahousut on vaihdettu ihonvärisiin ja saappaat avokkaisiin.
 photo huhti2013_2011_zpsa00f09b9.jpg photo huhti2013_2010_zps5e005303.jpg
Mekko: Ax Paris, laukku: Yves Saint Laurent, helmikaulakoru: ylioppilaslahja, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Ax Paris, clutch: Yves Saint Laurent, pear necklage: high school graduation present, watch: Dolce & Gabbana

Toivottavasti teillä muillakin on ollut aurinkoinen kevätviikonloppu ja ihanaa maanantaita jo etukäteen!

I have had relaxing yet active weekend. On Friday after work I pampered by self at a spa at jacuzzi and infra infrared sauna, which was followed by a delicious dinner at a restaurant at the centre of Helsinki. Yesterday I had a long power walk outdoors and in the evening I had a couple of cocktails and danced at a club. I had so much fun! Today we enjoyed the spring and sunshine at a playground. I hope you all have had a nice weekend and I am wishing you all nice Monday already in advance!

0 kommenttia :