sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Barbie besökte Sverige

Otsikolla viittaan uuteen kauluspaitaani, josta saa helposti yhdessä hiuksieni kanssa barbieviboja, jos ei katso millaisiin vaatteisiin paidan yhdistää. :D Mutta tuo fuksianpunainen väri oli vain niin houkutteleva ja ajattelin, että se näyttäisi kivalta esim. mustien suorien housujen ja mustan jakun kanssa.
Photobucket

Ostin tämän paidan siis Seppälästä perjantaina, hintaa jäi -70% prosentin alennuksen jälkeen 5,90e.
Photobucket

Och då ska jag berätta om min resa till Sverige!

Eli päätettiin tehdä extempore päiväreissu Ruotsiin ja käytiin mm. Ikeassa, parissa vaatekaupoissa ja muuten vain yleisesti pyörittiin länsinaapurissamme ja käytiin ravintolassa syömässä.

Ikeassa hengaillaan.


Kruunun huonon kurssin ansiosta tuolla teki aika edullisia löytöjä. Muutenkin, kun nyt äkkiseltään katsoin Ikean-Suomen nettisivuilta jotain tuotteita, niin Ruotsin puolella ne tuotteet olivat paljon halvempia, vaikka valuuttakursseja ei edes huomioisi!

Isabella oli automatkojen, Ikeassa ja muissa kaupoissa tuntitolkulla kiertelyn ja yleisestikin koko päivän ajan tosi reipas ja kiltti. :)
Photobucket

Barbie syömässä kakkua :D haha. No ei mutta tuo mansikkajuustokakku oli tosi namia! Mie yleistikin oon tosi perso kaikille kakuille ja leivonnaisille, pitäs varmaan käydä joku päivä konditoriossa herkuttelemassa. :)
Photobucket
Päällä siis paita Seppälä ja cityshortsit H&M / kirppis.

Isabella leikkimässä


Yhtään ainutta vaatetta en itselleni ostanut, eikä muutenkaan Ikeasta tarttunut mitään isompaa muutaman valokuvakehyksen yms. lisäksi. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä reissun tarkoitus ei ollut shoppailu, vaan ihan vain yleinen pieni maisemanvaihdos hetkeksi päiväretken muodossa.

Erään ostoksen haluan kuitenkin esitellä: Isabellan igluteltta n.4e. Esimerkiksi tämäkin näytti Suomessa olevan 9,95e ja vaikka se nyt ei euroissa niin suuri rahaero ole, niin onhan se kuitenkin jopa yli puolet Suomessa kalliimpi! Myös isommat ostokset, kuten huonekalut yms. näyttäisivät olevan Ruotsin puolella edullisempia.


Koottiin teltta heti tänään ja pikkuneiti meni testaamaan sitä.




Tultiin eilen illalla yhdeksän jälkeen takaisin ja sitten lähdinkin suoraan kaupungille kaverini kanssa muutamalle drinkille. Tällä kertaa muutama drinkki todellakin tarkoitti vain muutamaa (tai no kolmea) ja kotiinkin tulin jo ennen yhtä. Mutta oli kiva nauttia muutama drinksu hyvässä seurassa ja jutella. :)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva nähdä että sulla on joskus hillityt huulimeikit. Sopii todella hyvin.

winda kirjoitti...

Ihana pikkuneiti ja neidin teltta :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kommentistasi.

Joo vaihtelu virkistää, mutta itse asiassa tuossa hillitty huulimeikki on yhtä kuin ei huulimeikkiä lainkaan, vaan ihan huulirasvalla mentiin. :D

Winda: Kiitos, pikkuneiti kiittää kehuista ja tuo teltta oli kyllä hyvä ostos. :) Kiva kun kävit lukemassa ja jätit kommenttia.

Elena kirjoitti...

Kiva kun pääsee Ruotsiin tosta noin vaan...siellä on kaikki paremmin! ;) Ajattelin mennä kanssa elo-/syyskuussa moikkaamaan kaveria Tukholmaan! :)

ilonasi kirjoitti...

Elena:

Haha, se onkin about ainut hyvä puoli Lapissa, että pääsee Ruotsiin helposti ja nopeaa. :D No ei vaiskaan, ehkä mie vähän liiottelen, mut on kyllä jo koti-ikävä takas Jyväskylään.

Ja mie kans tykkään Ruotsista ja symppaan ruotsalaisista. Hauskaa Tukholman reissua siis. :)