maanantai 27. heinäkuuta 2009

Baywatch-babet biitsillä

Kävästiin tänäänkin rannalla, mutta jotenkin Jyväskylän Tuomiojärven ranta ei tunnu enää niin mahtavalta, kun on tottunut merimaisemaan.

Katsokaa vaikka itse.

Täällä polskittiin siis vielä viime viikonloppuna.
Photobucket
Siellä on kuvassakin näkyvä pieni kalastajakyläkin, joka oli niin idyllisen näköinen.

Photobucket
Tuo paikka oli joku niemi tai muu vastaava, sillä meri oli molemmilla puolella ja sai valita kummalle puolelle menee uimaan.

Baywatch-babeilla on tietysti kunnon rantaleikit biitsillä.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mie tykkään jotenkin erityisesti tästä kuvasta. Katson kai jonnekin kaukaisuuteen ja Bella puuhaa taustalla omiaan. <3
Photobucket

Photobucket

Rantamekkona bikinien päällä Gina Tricotin kukkamekko.

Oli tosi lämmin päivä, mutta mentiin rannalle vasta illalla joskus seitsemän-kaheksan aikoihin, jolloin oli jo pilvistä. Mie menin silti uimaan. Oon tuo pieni valkoinen piste tuolla meressä. :D Missä oot rusketus? Tais jäädä välistä tänä kesänä, mut onneks se on epäterveellistäkin!

Sai muuten kahlata tosi pitkälle, että tuli syvempää.

Aiemmin tuona päivänä oltiin oltu kaupungilla mettästämässä kaverini kanssa hänelle juhlamekkoa häihin ja tietty piti löytää mekkoon sopivat kengät, huivi ja kaikki muukin. :D Oli ihana nähdä pitkästä aikaa J:tä. <3

Juhlamekon-mettästysoperaation keskellä Isabella aka korkkarifani löysi kenkäkaupasta jotku korkkarit, jotka oli vielä eri pariaki ja meni vielä vääriin jalkoihin, mutta hyvinpä näytti neiti niillä menevän eteenpäin.
Photobucket

J nauro, että Isbe kävelee eri pari korkkareillakin paremmin kuin hän.
Photobucket

Myöhemmin näin vielä erästä toista kaveria piiiitkästä aikaa (terkkuja H:lle jos luet tätä!) ja illalla mulla oli vielä tosi henkevät keskustelut erään mielenkiintoisen ihmisen kanssa, joten aika täydellinen kesäpäivä siis. :)

Oltiin siis tämän näköisenä liikenteessä.Pitsipaita: Mango / kirppis
Shorsit: Zara
"Helmet": Pieces / Vila

ps. Vaikka Tuomiojärvi tai Jyväsjärvikään ei ehkä vedä vertoja merelle, niin oli silti tosi kiva kävellä eilen ja tänään pitkästä aikaa kävelykadulla ja kuulla Harjun musiikkisoitto tasan kello kahdeksalta illalla. :)

0 kommenttia :