keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kesämökkeilyä

Tervehdys,

tultiin vasta mökiltä. Ilmat todellakin suosivat meitä. Käytiin uimassa, mie tein vähän opiskelujuttuja ja muuta semmoista lepposaa mökkeilyä.

Mökille saapumispäivänä otettiin pari asukuvaa.
Photobucket

Mun pikkusiskolta tulee muuten hyvää palautetta, kun hän toimii kuvaajana: "Luuletko, että tuo näyttää hyvältä? Voisitko yrittää poseerata välillä vähän erilaillakin? Saanko sanoa, mutta tuo asento näyttää ihan typerältä" yms. Mie repeilen aina Vilhelmiinan heitoille. :D
Photobucket

Tää on varmaan yritys poseerata erilailla ja kehitellä uudenlaisia asentoja. :D
Photobucket

Mutta itselle puolustukseksi haluan sanoa, että mie nyt en oo mikään malli - vaan ammattilliset intressini ovat jossain ihan muualla. Sitäpaitsi pääasia, että asuni välittyy, eikös niin? haha

Shorsit: Zara
Polkadot-tuubitoppi: Gina Tricot
ballerinat: Click Shoes
"Helmikaulakoru": Pieces / Vila
Aurinkolasit: H&M

Pari landespedeä
Photobucket

Feat. mönkijä, navetta ja muuta.
Photobucket

Mökillä oli siis mönkijä, joten tottakai sillä piti päästä ajamaan.
Photobucket

Isabella myös!


Photobucket

Sit eräänä toisena päivänä, kun ei ollut niin helteinen päivä, mutta kuitenkin jotain +20 luokkaa, niin mentiin soutelemaan.


Pikkuveneilijä.
Photobucket

Tällä kertaa mun toisella sisaruksella, eli 18-vuotiaalla pikkuveljelläni Vilillä oli tarve antaa palautetta koskien soutamistaitojani. Mun mielestä ne taidot olivat kyllä ihan iskussa, mutta Vili oli eri mieltä. :D haha Tosin mie syytän kyllä niitä airoja: ne oli huonot, emmie.


Ei siis päästy tällä kertaa ihan tonne läheiseen saareen asti, vaikka mie halusin, höh!Semmoinen mökkireissu siis. Nyt voisin alkaa lukemaan hieman erästä kirjaa, jonka pohjalta mun täytyy tehdä essee. Se maailmanpolitiikan poliittisen myytin-essee on onneksi jo valmis ja palautettukin proffalle, mutta vielä pitäisi 4 kirjaa lukea ja tehdä 4 * vähintään 5-sivun esseetä. Eli yhteensä vähintään 20 sivua. Mutta onneksi aikaa on jonnekin elokuun loppuun asti, no hätä! :)

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sitä ollaan kauniina mökilläkin!
Kauhian hoikka olet, toivottavasti muistat syödä hyvin :)

-Tianna

ilonasi kirjoitti...

Tianna:

Voi kiitos kommentistasi ja huolenpidostasi. :) Kyllä mie syön hyvin. Ja hei nuo kuvat musta oli vasta ekana päivänä: sen jälkee pukeutuminen oli vähä mökkimäisempää, haha :D

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi vaan, mutta päätin kertoa suoran mielipiteeni ja sanoa että mielestäni tuo tuubitoppi ei sovi sinulle. Se saa hartiasi näyttämään todella leveiltä mikä ei ole kaunista. :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Aww, jotenki suloisen herttaista, että jaksat huolehtia siitä miltä hartiani näyttävät jossain topissa. Olen imarreltu. :)

Mutta kiitos joka tapauksessa kommentistasi. Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä sekä näkemyksiinsä estetiikasta ja siitä, mikä on kaunista ja mikä ei.

Hyvää kesän jatkoa ja jätä toki jatkossakin kommenttia. :)