perjantai 31. heinäkuuta 2009

Musta tuli kunnon jyväskyläläinen: rallineitsyys meni!

Eilinen oli ihan huippu!

Ensin mentiin Figaroon syömään hienosti ja ruoka olikin tosi namia.

Myös Figaron naistenhuone oli aivan ihanan talonpoikaisromanttisesti sisustettu, joten en voinut vastustaa kiusausta ikuistaa sitä.
Photobucket

Photobucket

Toki kerkesin napsimaan myös pari peilikuvaa. ;)
Photobucket

Päälläni oli siis ensimmäistä kertaa tuo Gina Tricotin ajat sitten ostamani mekko.
Photobucket

Ravintolan jälkeen se sitten tapahtui: musta tuli kunnon jyväskyläläinen, sillä rallineitsyys meni. Katsottiin siis Killerin erikoiskoetta kaupunginjohtajan kutsumana VIP-alueella, jossa juomat ja ruuat oli sponsored by Jyväskylän kaupunki. Tähänkö meän verovaroja siis käytetään? :D


Photobucket

Olin siis tämän näköisenä liikenteessä.
Photobucket

Mekko: Gina Tricot
Helmet: Yo-lahja
Jakku: Zara

Kuten kuvitella saattaa (oon vaikuttanu vihreissä, ollu yli 10v kasvissyöjä, en omista autoa jne...), niin rallit ei ehkä oo ihan se mun juttu. Mutta oli silti tosi siistiä edes kerran elämässä käyvvä kattomassa Jyväskylän Neste Oil-rallyja.

Killeriin oli lähtenyt muutama muukin katsomaan noita ralleja. :DSiis tuota porukkaa oli ihan mahottomasti, minkä huomas varsinki sillon ku kaikki oli lähössä pois ja liikenne ruuhkautu täysin.Musta tuntu, et ainakaan tuolla VIP-puolella aika harva keskitty oikeesti seuraan noita ralleja. Suurin osa vain hengaili, nautti lämpimästä kesäsäästä ja sosialisoi.Photobucket

Jos oikeesti ois kiinnostunu jostain ralleista tai olis autofani, kuten vaikkapa Isabella niin ois varmasti ollut innoissaan, sillä nuo autot lähti ihan meän läheltä.
Photobucket

Itse asiassa Bella ois varmaan ollut eniten innostunut, mutta toisaalta äitikin tarvii joskus lapsivapaan illan. :)
Photobucket

Tulipas siis sekin ihme nähtyä, että mie lähin kattomaan ralleja. Oikeesti en oikein tajunnut koko pointtia: autot ajaa ympyrää niin lujaa, et ne vain suhahtaa ohi. Toisaalta tuohan tapahtuma ja rallituristit erityisesti hirveästi rahaa tähän kaupunkiin, eli taloudellisesti hyvä asia. Joka tapauksessa otin koko rallit enemmän uutena kokemuksena ja festareiden kaltaisena kesäulkoilmatapahtumana. Kivvaa joka tapauksessa oli! :)

0 kommenttia :