tiistai 28. heinäkuuta 2009

What's up Jyväskylä?

Haloo Jyväskylä, täällä ollaan!

Tämä viikko on Bellan ja samalla myös mun viimeinen lomaviikko, sillä ens vkolla g niin kuin gradu ja työt ja kaikki blaah kutsuu. Ja koska ei olla nähty Jkl-kavereita koko kesänä, niin tällä viikolla yritetään nähä mahdollisimman monta kaveria. Joka päivälle onkin siis sovittu paljon erilaisia treffejä: on leikkipuistoilua, kahvittelua, kaupungilla kiertelyä, ravintolasyömisiä, kyläilyä ja muunlaista yleistä sosialisointia.

Tässä Jyväskylän elossa on vain yksi huono puoli: nimittäin se, että hovikuvaajat ja muut jäi mummoloihin, joten joudutaan kikkailemaan taas itselaukaisimella.

Tai pyytämään viattomia random-ohikulkijoita kadulla ottamaan meistä kuvia, kuten tässäkin tapauksessa. :D
Photobucket

Nää kuvat ottanut poika ois voinu kyllä vähän paremmin rajata tätä kuvaa, et tuo taustalla oleva Harjun suihkulähdekin näkys paremmin. Mutta ei passaa valittaa, kun hän oli sen verran ystävällinen, että otti nää kuvat.
Photobucket

(Mekko Gina Tricot)

Sitäpaitsi ei nää mun ite ottamat yrityksetkään ikuistaa Isabella ja suihkulähde onnistu heti ensi yrittämällä.

Ensimmäinen tärähti tai jotain vastaavaa.
Photobucket

Tokassa neitokainen ei suostunu kattomaa kameraa.
Photobucket

Mutta tadaa, kolmas kerta toden sanoo!
Photobucket

Viime päivinä me ollaan vilkkaan sosiaalisen elämän lisäksi harrastettu ihan innoissaan tätä!
Photobucket

Ostettiin toukokuun lopussa tollane lastenistuin pyörään (jota autottomana erityisesti arvostan!), mut ei ehitty testata sitä ennen kesäevakkoon lähtemistä, joten nyt on pitäny joka päivä ottaa kaikki ilo irti! Tosin Isabella ois halunnu jo lähtiä liikkelle, eikä ottaa mitään kuvia. Siks nuo käsiliikkeet ja eleet, jotka sanoo: "Ei kamera, äiti nyt liikkeelle!"
Photobucket

ps. Rallijengiä oli tänään jo liikkellä kaupungilla, kohta ne on kaikkialla täällä!

0 kommenttia :