tiistai 3. marraskuuta 2009

Gaala juhlaillallinen

Viime torstaina oli uuden työpaikkani tiimoilta gaala juhlaillallisella.

Minua vähän jännitti etukäteen, koska tiesin, että ihmiset tulevat "tarkkailemaan" minua ja sitä, miltä uusi tulokas näyttää. Ihan turhaan kuitenkin jännitin, sillä oli tosi mukavaa, vaikka keski-ikä gaalassa olikin varmaan yli 50-vuotta ja muutenkin paikalla oli mm. kansanedustaja, yritysten toimitusjohtajia ja paikallista kuntasektorin johtoa.

Jokaisella oli nimikoitu tietty paikka pöydissä.
Image and video hosting by TinyPic
Kaikki meni kuitenkin hyvin: ihmiset olivat todella mukavia, eikä tunnelma ollut turhan "jäykkä" protokollista ja etiketeistä huolimatta. :)

Päälleni olin pukenut seuraavaa.

Isabella on aina kärppänä paikalla, kun kuvia otetaan.
Image and video hosting by TinyPic

Mie tykkään juhlapukeutumisesta, dress codeista ja pidän myös etiketeistä sekä protokollista. Tosin osittain niiden fanittamisesta syytän sitä, että olen ala-asteelta lähtien saanut etiketti- ja tapakoulutusta mm. Draama- ja filmikoulussa.
Image and video hosting by TinyPic

Nyt oli kiva, kun kyseessä oli klo 19 (eli iltakuuden jälkeen alkava) juhlatilaisuus, niin sai pukeutua hartiat ja olkapäät paljaaksi jättävään mekkoon.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mekko: Vila
Kultakorvikset: Tuliaiset Bahamalta
Tekoturkispuuhka: Gina Tricot
Hansikkaat: KappAhl
Nahkavyö: kirppis

Miltä mun gaalajuhla-asuni näyttää?

Juhlista kotiin lähdössä. Mulla oli aika vahva juhlameikki, mutta salama näyttää syövän sen aika tehokkaasti.
Image and video hosting by TinyPic

*
Ollaan lähinnä kökötetty neljän seinän sisällä Isabellan kanssa lauantai-illasta lähtien, koska Isabella on ollut kipeänä korvatulehduksessa. Itse olen ollut toivoton korvatulehduskierrelapsi ja nyt toden teolla toivon, ettei se ole periytynyt Isabellalle. Korvatulehduskierteelle altistuminen nimittäin usein perityy.

Meinaa mökkihöperyys alkaa iskemään, varsinkaan kun en ole itse kipeänä. Neiti on vaatinut jakamattoman huomioni ja kaikki alkuviikon suunnitelmat, menot ja palaverit on pitänyt perua. Onneksi olen vähän saanut työpuheluita ja sähköposteja hoideltua, kun Isabella on nukkunut päikkäreitä. Gradua en ole valitettavasti ehtinyt yhtään kirjottamaan, mutta asiat tärkeysjärjestykseen.

Toisaalta on ollut kiva leikkiä pullantuoksuista kotiäitiä ja puuhailla kaikkea kotosalla: leipoa sämpylöitä ja järjestellä paikkoja. Huomenna on taas arkeen paluu: neiti menee päiväkotiin ja mie käyn yliopistolla äänestämässä edustajistovaaleissa, jonka jälkeen loppupäivä Bellan päiväkodista hakemiseen asti on pyhitetty gradun kirjoittamiselle.

3 kommenttia :

Omppu kirjoitti...

Kiva blogi sulla!
Hei ootko ollut Rovaniemellä draama- ja filmikoulussa? Ku puhuit tosta tapakoulutuksesta.. Se mikä oli siinä ylioppilasteatteria vastapäätä, sen huoltsikan vieressä.. mä olin siellä vuoden, muistaakseni vuos oli -98, ollaankohan oltu samaan aikaan? :)

ilonasi kirjoitti...

Omppu: Voi kiitos. :)

Ja joo Rovaniemellä Liljan Draama- ja filmikoulussa, parisen vuotta muistaakseni joskus -97, -98, -99 tjn... Eli hyvinki ollaa voitu olla samaan aikaan. Vitsit maailma on kyllä pieni!

Hei ooksie se pikkuomppu, tai siis Mässen ja näiden muiden poikien kaveri? Rovaniemellä on pienet piirit, eli todennäkösesti joitaki yhteisiä kavereita tai ainaki tuttuja on. :D

Joka tapauksessa kiva kun kävit lukemassa ja kommentoimassa, tervetuloa uudestaanki!

Omppu kirjoitti...

Joo, mietinkin sen opettajan nimeä.. Liljahan se oli. :) Mua niin harmitti ku se lopetti sen toiminnan... Olitko siellä sillon ku Santa park avattiin? Mä muistan sen ku se kuvattiin se ohjelma niistä avajaisista ja piti siellä tonttuilla.. :D
Oon joo pikkuomppu :D On ihan varmasti yhteisiä kavereita. :)
Kiitos, tuun kyllä ehottomasti takasi lukemaan!