keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Huh haipakkaa!

En ole ehtinyt päivittelemään.

Aiemminkin jo hieman pohdin sitä, että mie en käsitä miten marraskuut on aina niin kiireisiä? Onneksi tätä haipakkaa ja hullunmyllyä jaksaa, kun tietää että se kestää enää pari viikkoa ja sitten joulukuussa helpottaa hieman hässäkät. :)

Esimerkiksi eilen olin ensin päivän töissä, josta juoksin suoraan hoitamaan virastoasioita, hakemaan Isabella päiväkodista, postiin ja kauppaan, äkkiä kotia syömään ja sieltä sitten SATS:iin jumppailemaan yhdessä kaverini kanssa. Jumppa loppui 19.30, jonka jälkeen äkkiä kotiin, sillä eräs ystäväni oli tulossa Jyväskylään ja meille yöksi. Hän houkutteli minut vielä ulos syömään, joten suuntasimme ravintolaan. Olin varmaan tosi hyvää seuraa, sillä olin jo aivan naatti.

Kuvia ravintolareissulta laitan myöhemmin, koska nyt en jaksa alkaa niitä kamerasta siirtämään. Sen sijaan maanantain asua, olkaa hyvä.
Image and video hosting by TinyPic

Pientä väsymystä havaittavissa, kyllä tämä marraskuu imee tehokkasti voimat!
Image and video hosting by TinyPic

Vielä jaksaa onneksi skarpata - kohta marraskuu on ohi ja joulu ovella.
Image and video hosting by TinyPic

Isabellan iltajumpat - onneksi sentään tyttären jalka vielä nousee, vaikka äitiä kaamosväsymys vaivaakin!
Image and video hosting by TinyPic

Neuletakki & Hame: Asos
Toppi: Vila

Nyt pitää alkaa viimeistelemään toista gradulukuani, sillä ensi viikon torstaina 26.11 on sen deadline. Huomenna on jälleen kiiruspäivä, sillä ensin on yksi tärkeä juttu (josta kerron myöhemmin, jos jotain kerrottavaa on. Joka tapauksessa pitäkää peukkuja pystyssä! :) ) ja sen jälkeen graduseminaaria. Sieltä äkkiä hakemaan Isabella päiväkodista ja kuudeksi ainejärjestöni pikkujouluihin. Mulla ei ole vielä hajuakaan mitä laitan sinne päälle. Se on vähän ikävä juttu, koska meän ainejärjestön pikkujouluissa on aina eri teema joka vuonna, jonka mukaan pukeudutaan. Rakastan kyllä teemapukeutumista ja juhliin pynttäytymistä ylipäätänsä, mutta nyt ei ole ollut aikaa tai aivokapasiteettia juhla-asun miettimiseen uhrattavaksi. Katsotaan siis mitä mie keksin.

4 kommenttia :

Satu K. kirjoitti...

Hep hep! Tsemppiä ja jaksamista kiirukseen :)
Multa ei nyt irtoa järkevämpää kommenttia, kunhan tulin ilmoittautumaan :)

ilonasi kirjoitti...

Satu K: Voi kiitos samoin ihanainen. Eli jaksamista sinnekin pimeyden ja kaamoksen keskelle! <3

Kiva kun poikkesit lukemaan ja jätit kommenttia, tervetuloa toistekin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sulla monta samanlaista kuvaa ja tausta aina eika erikoinen, leipäpussit takana ja leivänpaahtimen johdot roikkuu! Tyyliä kuviin, kiitos!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Tätä on kysytty aiemminkin ja olen siihen vastannutkin, mutta siis kuvia on yksinkertaisesti siksi, että mie piän valokuvista. :) Lisäksi mielestäni yhdellä kuvalla ei voi ilmaista eleitä, ilmeitä, asiaa, vaatetta tai tapahtumaa kokonaisvaltaisesti. Täysin identtisiä kuvia blogistani ei kuitenkaan löydy kahta, vaan jokaisessa on jotain eroa. Joskin ero voi toisinaan olla aika pieni ja siksi luo illuusiota samankaltaisesta kuvasta. :)

Mitä tarkoitat "tyyliä kuviin"? Millaisia taustoja sitten kaipailisit? Tuota "leipäpussit takana ja leivänpaahtimen johdot roikkuu" kommenttiasia en tajunnut ollenkaan. Oletkohan kirjoittanut nyt ihan oikeaan blogiin? Tietääkseni leipäpusseja blogini kuvien taustoissa ei ole näkynyt ikinä ja leivänpaahtimen roikkuva johtokin luultavasti viimeksi keväällä -09 otetuissa kuvissa.

Haluaisin kuitenkin muistuttaa, kuten tässäkin ko. blogitekstissä mainitsen, että elämäni on melko hektistä. Blogini kuvien taustat eivät ole aina ensimmäisenä prioriteettilistoissa, vaikka toki lukijoiden kommentit ja parannusehdotukset ovat aina tervetulleita. :)