lauantai 14. marraskuuta 2009

Viikonlopun kuulumisia

Pikaisesti viikonlopun kuulumisia, ennen kuin alan katsomaan leffaa. :)

Mitään erikoista ei ole kyllä tapahtunut: eilen kävin ottamassa Isabellalle sikainfluenssarokotteen, kirjoitin gradua ja illalla menin body pumpiin hikoilemaan yhdessä kahden kaverini kanssa. Sen jälkeen alkoi tehdä mieli Subia, joten kotimatkalla kipaisin hakemassa sellaisen matkaan. Mie en muute tajua, että mite kukaan muka tulee täyteen sellasesta puolikkaasta 15cm Subista? Mie otan aina automaattisesti sen ison 30cm. :D

Image and video hosting by TinyPic

Täytyy kyllä nostaa hattua ja kehua Jyväskylän kaupungin järjestelyjä sikainfluenssarokotusten suhteen. Olin varustautunut uutisten pelottelemana monen tunnin jonottamiseen - pahimmillaan vielä ulkona pakkasessa, mutta meidän ei täytynyt jonottaa minuuttiakaan! Päästiin suoraan piikille, kun neuvolaan astuttiin. :)

Kunnon talvi pakkasineen on viimein täällä ja ulos mennessä täytyy varustautua asianomaisesti. Päällä siis tänään oli lämmittämässä seuraavaa. Isabella halusi muuten ehdottomasti kuvaan mukaan hänen omat talvikenkänsä, haha. (Mun pitäis varmaan ostaa uudet hanskat, kattokaa nyt miten reikäset nuo jo ovat!)
Image and video hosting by TinyPic

Kuvaushetki meni taas Bella-showksi. :D
Image and video hosting by TinyPic

Välillä ilmapalloa piti vähän tutkia.
Image and video hosting by TinyPic

Villakangastakki: Mango
Tikkisaappaat: Aleksi13
Housut & pipo: H&M
Turkiskauluspuuhka: kirppis

Tänään olisi olleet yhdet pikkujoulut, jotka ikävä kyllä jouduin jättämään välistä. Onneksi ensi viikolla on jo toiset pikkujoulut, joihin myös on tarkoitus osallistuakin. Nyt kuitenkin leffan pariin.

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Linkittelit aiemmin kuvia "nuoruutesi" poliittisista jne artikkeleista. Olit vetänyt yli sukunimesi. Tiedoksesi vain, paintti-yliviivaukset ei paljoa auta, ne saa jälkeenpäin poistettua. (Vaikuttivat tiedostoon, eivät paperiin tehdyiltä suttauksilta.)

Kerroit jo 19-vuotiaana "pitkään" pohdiskeltuasi päätyneesi vihreisiin. Ja nyt olet kokkari. Taas "pohdiskeltuasi". Tuuliviiri yllä talon katon? Ja vaikka julistat olevasi kokoomuslainen ja lukeneesi taloustieteitä, ei kuulemma kritiikkiä saisi tänne laittaa. Etkö kestä kritiikkiä? Muuttuuko maailmankatsomus jokaisesta pikku kritiikistä? Vai pelkäätkö identiteettisi romahtavan, jos katsomustesi mädännäisyys osoitetaan?

Syytä kyllä olisi. Kokoomuslaisuudesta parannutaan yleensä tietomäärän kasvaessa. Useita tapauksia olen todistanut, ja useampaa parantumisprosessissa auttanut. Parane pian!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

En tiennyt pitäisikö tälle kommentille itkeä vai nauraa? Oleksie nyt ihan tosissasi vai onko tää joku vitsi tai lauantai-illan kännikommentti? Hope so. :)

Varmasti saa poistettua, en sitä epäile, mutta jos joku näkee niin paljon vaivaa sukunimeni selvitääkseen niin antaa mennä vain. Ei mun sukunimi mikään valtionsalaisuus ole ja paljon helpomminkin sen saa selville. En vain ole halunnut sitä automaattisesti kaikille blogissani jakaa, sen verran harvinainen nimi kuitenkin. :)

Sitten kommenttisi loppuosaan, joka siis herätti minussa suurta hämmennystä ja hilpeyttä. Aluksi mietin vaivaudunko vastaamaan sinulle ollenkaan, koska kommentistasi paistaa satojen kilometrien päähän asiattomuus sekä erityisesti asenteesi poliittista suuntautumustani kohtaan.

Mie nimittäin inhoan kapeakatseisuutta ja mustavalkoisuutta, minkä takia olen itse hyvin suvaitsevainen ja avarakatseinen. Minulla on mm. ystäviä kaikista uskontokunnista sekä suurimmasta osasta maailman maista (ahkeran matkustelun, ulkomailla asumisen yms. myötä). Samoin minulla on myös ystäviä eri yhteiskuntaluokista, taustoista ja poliittista puolueista. Lähipiiristä löytyy niin vihreitä, kokkareita, vasureita, demareita jne. ja ompa yksi vannoutunut kommunistikin, jonka isoisä on teloitettu sisällissodan jälkeen 1918. (no joo menee vähän offtopiciksi) Pointtini joka tapauksessa on se, että mie annan kaikkien kukkien kukkia ja olen avarakatseinen. Peräänkuuluttaisin samaa myös sinulle. :)

Tuskin olen ensimmäinen tai viimein "loikkari": onhan mm. Suvi-Anne Siimes, Merikukka Forsius, Eija-Riitta Korhola ja sitten taas esim. Euroopan komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso ennen vannonut totuuden löytyvän Maon Pienestä punaisesta kirjasta tai Sampo Oyj:n ja UPM-Kymmene Oyj:n hallitusten puheenjohtaja sekä Nordea Bank AB hallituksen varapuheenjohtaja Björn "Nalle" Wahlroos entinen taistolainen. Entisiä taistolaisia löytyy erityisesti nyky-yhteiskunnan huipulta.

Mie en koe olevani tuuliviiri tai takinkääntäjä, koska olen aina kokenut olevani sosiaaliliberaali ja sekä vihreissä että nykyisin kokoomuksessa yritän edistää itselleni läheisiä arvoja.

--> jatkuu...

ilonasi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ilonasi kirjoitti...

Kuten jo aiemmin totesin, niin kommentistasi huokuu todella selkeästi kokoomuksen vastaisuus, mihin sinulla on tietysti oikeus. Samoin minulla on oikeus omaan poliittiseen mielipiteeseeni.

Yhtä asiaa en vain kommentissasi ymmärtänyt ja kaipaisin siihen tarkennusta sekä selvennystä. Mitä tarkoitit tällä?

"Ja vaikka julistat olevasi kokoomuslainen ja lukeneesi taloustieteitä, ei kuulemma kritiikkiä saisi tänne laittaa. Etkö kestä kritiikkiä? Muuttuuko maailmankatsomus jokaisesta pikku kritiikistä? Vai pelkäätkö identiteettisi romahtavan, jos katsomustesi mädännäisyys osoitetaan?"

Missä kohtaa olen sanonut, että tänne ei saa laittaa kritiikkiä? En kyllä yhtään missään! Itse kannatan julkista ja avointa -mutta rakentavaa!- keskustelua, joten asialliset ja hyvin perustellut argumenttisi ovat toki tervetulleita.

Muistutan kuitenkin, että tämä on lifestylemainen "hömppäblogi" - ei siis mikään vakavasti otettava yhteiskuntakriittinen "asiablogi". Tätä blogia ei siis kannata lukea kuin piru raamattua, vaikka selkeästi moraaliton, sielunsa saatanalle myynyt kapitalistikokkari mielestäsi ilmeisesti olenkin.

Peace and love. Mukavaa tulevaa viikkoa. :)

ilonasi kirjoitti...

13.21 kirjoittaneen kommenttini poistin kirjoitusvirheen vuoksi. Korjattu versio on alla (13.29 kirjoitettu) :)

amf8 kirjoitti...

Mä ihmettelen sitä miten ihmiset käyttää hyväkseen anonyyminä esiintymistä ja sanovat vaikka mitä asioita joita eivät sitten omalla naamallaan voikaan sanoa. Ja just esim se miten toisille ihmisille asiansa ilmaisee.. Kyllä eri mieltä saa olla mutta ei toisia kohtaan kuulu olla epäkunnioittava.. no joo, se ei ollut asia mitä tulin tänne sanomaan!

Asiani oli siis että Bella on kyllä niin valloittava aina joka kuvassa että ei voi kun tulla hyvälle mielelle! En voinut olla hihittämättä tuolle keskimmäiselle yhteiskuvalle missä Bella näyttää olevan niin riemuissaan! :) Oikea päivän piristys.

Anonyymi kirjoitti...

inhottavia nuo jotka pistää ilkeetä kommenttia! kateutta se vain on.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle anolle, mistä tai miksi joku olisi blogin kirjoittajalle kateellinen? Tässä ei kateuskortti voita, mua pelkästään huvittaa tuollaiset pyrkyrit. :)

Ilona kirjoitti...

Ehkäpä ano lähettää samanlaisia pyrkyrit huvittavat minua -tyyppisiä viestejä myös julkisuuden poliitikoille, jotka ovat puoluetta vaihtaneet. (nimettömänä tietenkin, se kuuluu kuvioon)

Eikös puoluekantaa saa vaihtaa ja ehkä jopa kannattaa, jos nuorempana tehtyyn valintaan verraten joku toinen puolue alkaa iän ja tiedon karttuessa tuntua itselleen sopivammalta?

joo kirjoitti...

.

ilonasi kirjoitti...

Amf8: Niimpä. Ihmisiltä katoaa näköjään käytöstavat ja toisten huomioiminen täysin netissä anonyymina...

Tottakai asioista saa olla eri mieltä, mutta juuri tuota esittämistapaa en ymmärrä. Eikö sitä voi tehdä asiallisesti, hyvin perustellusti ja argumentoidusti? Sen sijaan, että esimerkiksi leimaa toisen mädäksi pyrkyriksi tms.

Anonyymi: Kiitos sympatiasta. Niin en tiedä onko kyseessä kateus vai mikä, mutta joka tapauksessa aika ihmeellisiä kommentteja välillä satelee. Onneksi on mukaviakin kommentteja joukossa. :)

Anonyymi: Kerro toki, miten ja millä tavoilla olen mielestäsi pyrkyri?

Sekä viittaatko tällä pyrkirillä nyt minuun henkilökohtaisesti vai leimaatko minut pyrkyriksi poliittisen kantani perusteella?

Mielenkiinnosta kyselen. :)

Ilona: Sanoppa muuta.

Kaikista surullisinta on mielestäni huomata, se kuinka mustavalkoisia ja asenneongelmaisia ihmiset ovat yhä 2010-vuosikymmenen kolkutellessa ovella.

Joo: ?

Nyt en ihan ymmärtänyt, mitä tuo pelkkä piste tarkoitti? :)