torstai 30. syyskuuta 2010

Syyskuun viimeistä viedään

Huh, eilisen bileistä on selviydytty ja oli kyllä varsin lystiä! Tämä viikko onkin yhtä juhlaa, sillä ylihuomenna lauantaina juhlitaankin sitten viimein Isabellan 3-vuotissynttäreitä isojen kekkereiden merkeissä. Huomenna saapuvat äitini ja pikkusiskoni luoksemme pohjoisesta kyläilemään maanantaihin asti. On kyllä todella ihana nähdä äitiäkin, kun olemme viimeksi tavanneet heinäkuun alussa ja seuraava kerta tulee todennäköisesti olemaan jouluna. Toki on myös aivan yhtä ihanaa nähdä kaikkia muitakin lauantaina tulevia vieraita. Minusta juhlat ovat loistava tekosyy katkaista arki sekä nähdä mahdollisimman monta ystävää, kaveria, perhettä ja sukulaista.

Eilen ennen juhlamekkoon pukeutumista oli päivällä pari virallisempaa menoa ja kokousta, joten asunkin piti olla vähän siistimpi.
PhotobucketPhotobucket
Housut: Zara, jakku & vyö: kirppis, kauluspaita: Calvin Klein

Ulkona tarkenee vielä juuri ja juuri trenssitakilla, mutta se alkaa olla siinä hilkulla. 
PhotobucketPhotobucket
Trenssitakki: Vero Moda, hanskat: H&M, rusettinilkkurit: Click Shoes, laukku: Longchamp

Eilen olivat myös Isabellan päiväkodissa tarhakuvaukset, jonka asuvalinta tuotti meille hieman haasteita. Äidin ehdotukset, kun olivat itsetietoisen 3-vuotiaan mielestä ihan tyhmiä. Lopulta löysimme kompromissiratkaisun isäni Kiinasta tuliaisena antamasta "silkkimekosta". Tosin jalkaan tulivat vielä sukkahousut. Pikku muruseni. <3
PhotobucketPhotobucket

Minua väsyttää sen verran, että taitavat höyhensaaret kutsua piakkoin. Toivottelen kaikille lukijoilleni jo nyt mukavaa viikonloppua, sillä itselläni on lähipäivinä tiedossa sen verran menoa ja melskettä, ettei minusta kuulune hetkeen.

0 kommenttia :