tiistai 2. marraskuuta 2010

Juhlat ja muut piristykset katkaisevat arjen kiireet

Hyvä tulla kirjoittamaan aina iltaisin, kun tuntuu ettei päässä pyöri enää mitään muuta kuin nukkumaan meno. Siitä tulikin mieleeni, että olen alkanut menemään aikaisemmin unten maille ja huomaa kyllä, että on energiaa ja virtaa aivan eri tavalla! Tämä vuoden loppu kun on ainakin itselleni aina todella kiireistä aikaa: on kasa tenttejä ja töissä paukkuvat deadlinet yms. 

Onneksi arjen kiireitä katkaisevat ja elämään vaihtelua tuovat pienet ja piristävät asiat. Esimerkiksi huomenna luoksemme Jyväskylään Haminasta Reserviupseerikoulusta saapuu pikkuveljeni yliopiston pääsykokeita varten ja viikonloppuna olemme menossa Isabellan kanssa ystäväni luo pohjoiseen Keski-Suomeen. Ensi viikolla taas tulevat viikonlopuksi neidin isän vanhemmat ja ohjelmassa on ainakin Hoplop-sisäseikkailupuistossa käynti. Samana viikonloppuna on myös glamour teemailtamat, joissa on ohjelmassa kuulemma ainakin vaahtokarkkeja ja kuohuvaa. Pukeutumisen pitäisi olla myös tarpeeksi glamouria.

Olisikohan tämä sopivan glamouria? :D
Photobucket

Marraskuun myötä alkavat myös tietysti pikkujoulut lähestyä ja kutsujakin on alkanut tipahdella. Mie rakastan teemapukeutumista juhliin ja entisen ainejärjestöni Puolueen (Jyväskylän yliopiston valtio-opin opiskelijat) pikkujouluissa on aina vuosittain vaihtuva teema. Tänä vuonna se on "politiikan suurnaiset ja -miehet" ja minulla on jo kaksi ehdokasta, joiksi pukeutua - kumpikaan heistä ei tosin ole Mao Zedong. 
Photobucket

Kyllä tämä pimeä ja väsyttävä marraskuu vielä selätetään mukavien ja piristävien juttujen avulla!

0 kommenttia :