tiistai 23. marraskuuta 2010

Oulu, Hoplop ja isänpäivä

Minusta on tullut tosi laiska valokuvaaja, sillä sen verran vähän on tullut napsittua kuvia tänä syksynä. Yritän tsempata asian suhteen, koska kuvien parissa on mukava fiilistellä menneitä ja ne toimivat hyvänä muistinvirkistäjänä jälkikäteen. Ehkä tämä kuvaamattomuus ja hiljaiselo blogissani ovat johtuneet siitä, että tämä syksy (erityisesti loka- ja marraskuu) ovat olleet todella kiireisiä. Nyt alkaa onneksi pahin olla jo takana. Alkuviikolla on tuntunut ihan hassulta, kun pitkän työpäivän ja Isabellan nukkumaanmenon jälkeen ei olekaan tarvinnut alkaa lukea tentteihin. Enää ennen joulua kaksi tenttiä, ei paha!
 
Tänä iltana tätini pohjoisesta kyläili työmatkallansa luonamme ja nyt mie ajattelin lueskelle uusinta Gloriaa. Sitä ennen kuitenkin kuvia Oulun visiitiltä, Hoplop-sisäseikkailupuistosta ja isänpäiväviikonlopun vietosta Isabellan isovanhempien kanssa meillä Jyväskylässä.
Photobucket

Perusturisti ja Toripoliisi. Oulussa tuli joskus nuorempana Rovaniemellä asuessa vietettyä enemmänkin aikaa ja varsin hurjia bileiltoja. :D Niin ja miksi Jyväskylässä ei ole Stockmannia kun Oulussakin kerta on?
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pari päivää myöhemmin Isabellan isän vanhemmat tulivat luoksemme kyläilemään ja menimme katsastamaan hiljattain avatun Hoplopin.
PhotobucketPhotobucket

Bella teki innokkaasti mummin kanssa isänpäiväkakkua.
PhotobucketPhotobucket

Jonka neiti ihan itse koristeli, vaikka oli se pappakin vieressä henkisenä tukena.
Photobucket

0 kommenttia :