sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Tulkoon syys ja talvi, ne kyllä kestetään (vaikka iäisyys on kesään)

Kotiuduimme alkuillasta viikonloppureissulta ja nyt olo on ihanan rentoutunut ja levännyt. Ensi viikon hulinoita jaksaa taas mukavien hetkien jälkeen intoa täynnä. Minulla on soinut jostain ihmeen syystä joku ikivanha iskelmäkappale päässä, jossa lauletaan:

"Tulkoon syys ja talvi
Ne kyllä kestetään
Vaikka iäisyys on kesään"


Tuiskua ja pakkasta varten on onneksi ainakin lämmintä vaatetusta sekä Isabellalla että minulla valmiina. Muutaman asteen pakkasille ja nollakeleille sopivat nahkatakki ja karvaliivi yhdistelmä.
Photobucket

Tai leoparditekoturkit.
Photobucket

Villakangastakkeja on kolme, joista kaksi H&M:ltä.
PhotobucketPhotobucket

Ja yksi Mangolta.
Photobucket

Hieman Burberry-henkinen tikkitakki on kirppislöytö.
Photobucket

Uusin tulokkaani sopii erinomaisesti varsinkin paukkupakkasille. Ostin Your Facen pitkän untuvatoppatakin  alennusmyynneistä, missä kävi kyllä hyvä tuuri. Nimittäin yli 300euron takki oli  -70 % alennuksessa ja juuri minun koossani. 
PhotobucketPhotobucket
Isabellalla taas on Ticket To Heaven -talvihaalari odottamassa käyttöön pääsyä, sillä nyt on vielä pukeuduttu pääasiassa ReimaTec:n välikausihaalariin, jonka alla fleecehaalari.
Photobucket

Lisäksi viime talven Patagonian kääntötoppahousut ja Ellen toppatakki sopivat vielä.
Photobucket

Myös Ticket To Heaven- olkaintalvihousut, Viking Goretexin kengät sekä Hello Kitty- pipo ja hanskat odottavat talvipakkasia. (Pikkusiskoni vältteli kameraa alemmassa kuvassa)
PhotobucketPhotobucket

Kirppikseltä olen löytänyt talvivaatevarustusta täydentämään itselleni valkoisen toppatakin ja Isabellalle perustalvihaalarin.
Photobucket

Eiköhän näillä talvi selvitä, vaikka iäisyys on kesään... :)

0 kommenttia :