tiistai 9. marraskuuta 2010

Marraskuu on hektisyyden huippu

Olen jo aiemminkin tainnut mainita, että jostain syystä marraskuu tuppaa olemaan minulla vuoden kiireisintä aikaa. Töissä ja opinnoissa molemmissa riittää deadlineja. Lisäksi huomenna lähden töiden merkeissä Ouluun ja palaan torstai-iltana. Kauhea säätäminen aina lapsenvahtikuvioissa ja arjen organisoinnissa, kun on jotain ylimääräistä normaalin päiväkotihoitoajan ulkopuolella.

Perjantaiksi pitäisi myös sisäistää tämä tiiliskiviteos kansantaloustieteen tenttiä varten. Positiivista on kuitenkin ollut huomata, että pystyy lukemaan ja ennen kaikkea ymmärtämään ruotsinkielistä akateemista tekstiä sekä talouden termejä. :)
Photobucket

Vaikka onkin kiire ja tekemistä piisaa, niin onneksi itse asiat ovat mieluisia. Mie tykkään niin töistä kuin opinnoistani, Isabella on ihana, minulla on mukavia harrastuksia sekä aivan ihania ystäviä ja ihmisiä ympärillä. <3 Elämässäni useampi osa-alue ja tekijä on mallillaan kuin poissa raiteiltaan - ja niille surullisille ja ikävillekin asioille pyrin tekemään jotain tai ainakin opettelen selviytymään niistä.

Loppuviikolla on tiedossa todella mukavia juttuja, sillä Oulusta kotiuduttuani ja tentistä selviydyttäni tulevat perjantai-iltana Isabellan isovanhemmat meille viikonlopuksi. Lauantaina on ohjelmassa Hoplop-sisäleikkipuistossa seikkailua ja illalla minulla on kaverini glamourbileet. Sunnuntaina taas on tarkoitus juhlistaa isänpäivää, joskin valitettavasti tällä kertaa ilman Isabellan isiä, joka on reissussa. Hyvänä korvikkeena toimii onneksi neidin pappa.

Summa summarum, blogissa vietettäneen hiljaiseloa maanantaihin asti. Tässä vielä asua parin päivän takaa.
PhotobucketPhotobucket
Neulemekko: H&M, tekoturkiskaulus: Gina Tricot ja saappaat: Aleksi13

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Syö soijanakkeja! On aika hyvä vaihtoehto ihan lihamakkaroille ;) Maksaa vaan aika paljon,mutta sillon tällön raaskii ostaa :)

T:Forkan Sude

ilonasi kirjoitti...

Sude, kiva kun jätit kommenttia. Mistähän ihmeen tofumakkaroista mie olen selittänyt, tarkotin tietenki just soijanakkeja. :D Mie en oo koskaa maistanu niitä, pitää kyllä testata joskus, jos ovat kerta hyviä. :)