sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Aamu alkaa uudella crosstrainerilla

Irtisanoin SATS:n jäsenyyteni, koska haluan ensin rauhassa tutustua lähialueiden kuntokeskusten tarjontaan. Koska haluan kuitenkin treenata jotenkin päivittäisen hyötyliikunnan (kävely, pyöräily, portaiden nousu) lisäksi, niin ostin itselleni crosstrainerin. Päädyin crossariin, koska siinä myös yläkroppa saa treeniä toisin kuin esimerkiksi kuntopyörässä. Lisäksi säästää aikaa, kun ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan voi kuntoilla omassa olohuoneessaan tv:tä katsellen tms.
Photobucket

Eilen ja tänään aloitin aamun crosstrainerilla, jolla kyllä sai varsin tehokkaasti sykkeen nousemaan ja hien pintaan. Eilen kävimme myös kaupungilla pyörimässä, kylässä erään äitikaverini luona ja illalla meillekin tuli vielä mukava vieras. Tänään taas on vain rentouduttu ja ulkoiltu. Tässä on vielä erään työpäivän asu.
PhotobucketPhotobucket
Housut: Zara, jakku: Your Face, kauluspaita: Tommy Hilfiger ja vyö: kirppis

Isabellalla oli entisessä kodissa business käynnissä ja kauppa kävi. Neiti on myös luvannut kirjoittaa minulle Muumiläppärillä väitöskirjan, täytyy kysyä missä vaiheessa se oikein on. :D
PhotobucketPhotobucket
I have nothing special to share. This weekend I've been meeting people and visiting friends etc. like usually on my weekends. Oh, and I bought crosstrainer eliptical so that I can exercise at home while watching tv.

0 kommenttia :