torstai 17. helmikuuta 2011

Astetta villimpi asu

Elokuussa 2009 kirjoitin, että en ehkä yhdistäisi nahkaa ja leopardikuosia samaan asuun. Onnekseni lisäsin vielä, että toisaalta 'never say never', koska katsokaas mitä itselläni oli helmikuussa 2010 päällä? :D
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Olen huomannut, että kun pukeutuu viitenä päivänä viikossa töihin siistin businesstyylisesti eli käyttää paljon jakkuja, kynähameita, kotelomekkoja, kauluspaitoja ja suoria housuja, niin viikonloppuisin tekee mieli pukeutua astetta villimmin. 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tällä viikolla olen ollut varsin onnekas, sillä olen nähnyt ja näkemässä monta ihanaa ystävääni. Ensin maanantaina meillä kyläilivät eräs äitikaverini C ja hänen lapsensa, joka on Isabellan mukaan hänen uusi paras kaverinsa.  C asuu vielä aivan meidän lähellä - välimatkaa taitaa olla noin 400 metriä reittioppaan mukaan. Sitten tänään teimme elämysretken N:n kanssa Itäkeskukseen, huomenna kahvittelemme I:n kanssa keskustassa ja lauantaina olisi tarkoitus nähdä Sörnäisissä asuvaa toista N:ää. Kirjoitinkin juuri eilen Helsingissä asumisesta ja eräs sen hyvistä puolista on ehdottomasti se, että minulla asui jo entuudestaan täällä ystäviä, kavereita ja tuttuja. Olisinhan voinut joutua muuttamaan töiden perässä kaupunkiin, josta en tunne entuudestaan yhtään ainutta ihmistä.

Five days a week I dress formally due to my work, so on the weekends I want to dress wildly. On August 2009 I wrote to my blog, that I probably wouldn't put leather and leopard to the same outfit. Luckily I added that 'never say never' - because look what I'm wearing above? :D Haha.

0 kommenttia :