sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Helsingin kuulumisia ja hiihtoa

Nyt on asuttu viikko Helsingissä ja ensimmäinen työviikkokin on jo takana - ja seuraava alkaa huomenna. Kaikki on sujunut tähän mennessä todella hyvin, vaikka toki töissä riittää haastetta ja muutenkin pää on vielä pyörällä kaikesta uudesta. Viikonloppukin on ollut todella mukava, sillä olen mm. käynyt treenailemassa SATS:lla, kierrellyt äitikaverini ja hänen lapsensa kanssa kauppoja ja kahvitellut sekä tänään käynyt luistelemassa Isabellan kanssa. Ulkona oli ihana aurinkoinen sää ja luistinkenttäkin on aivan kotimme vieressä.

Nämä kuvat on otettu itse asiassa tammikuussa, mutta nyt vähän uuden asuinpaikkani fiilistelyä. Ensin ihailimme Louis Vuitton'in laukkuja.
PhotobucketPhotobucket

Ja sitten kiertelimme Esplanadin puistossa.
PhotobucketPhotobucket

Joulupukki toi Isabellalle niin ensimmäiset sukset kuin luistimetkin. Tänään käytiin tosiaan luistelemassa, mutta tässä neidin ihka ensimmäisestä hiihtokerrasta muutama kuva. 
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sukset: Peltonen, toppahousut: Ticket to Heaven, toppatakki: Elle, kengät: Viking Goretex ja hanskat: Reimatec.

Nyt voisin lähteä iltapalalle ja katsoa valmiiksi vaatteet huomiseksi. Muuten todella huvittavaa, kun muut tulee töihin hienoilla citymaastureilla, Audeilla ja Bemareilla ja tämä tuotepäällikkö polkee Isabellan isoisotädin vanhalla Helkaman mummopyörällä. :D Olenpahan ainakin ekologinen ja saan vielä hyötyliikuntaakin samalla!

Helsinki has been my new location for a week now and the first week at work is also over. So far so good, I could say but naturally I'm also slightly overwhelmed because everything is so new. Weekend has been very pleasant: I've been exercising, meeting friends and today we went ice skating with Isabella. Santa Claus gave her first pair of skis and ice skates on Christmas, so we've been practising skiing and ice skating lately. In the pictures above can be seen some pictures from Helsinki and also Isabella skiing for the very first time.

Oh and one amusing story, which I want to share with you is that my workmates come to work by fancy cars (cityjeeps, Audis and BMWs) and my vehicle is Isabella's greatgreataunt's old bike, haha. But hey, at least I'm being ecological and also having some exercise in the same time!

6 kommenttia :

amf8 kirjoitti...

Isbe vaikuttaa niin iloiselta aina kuvissa! Liekkö perinyt tämän positiivisuutensa äidiltään? :) Miten on arki alkanut sujumaan Helsingissä? Kyselin tuossa aiemmin onko Isbe muutosta innostunut mutten enää muistanut mihin postaukseen kommentoin niin kysyn tämän uudelleen :P Ihmettelikö hän muuttoa etelään? En halua udella tai mitenkään kyseenalaista päätöstänne tai yhtään mitään, mua vaan kiinnostaa lasten ajatusmaailma kovasti :)

Tuli muuten tosi jännä tunne kun tajusin että muistan vielä kun Isbe syntyi (foorumilta siis muistan) ja nyt hän on jo noin iso tyttö! Ajatella... Sitä kuvittelee ettei itsekään ole vanhentunut lainkaan mutta kyllä sitä on ikää ja kokemusta pakostikin tullut.. lapsetkin kasvaa ihan silmissä :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kivoja kuvia! :) Voitko muuten laittaa siitä meidän yhteiseltä luistelureissulta kuvia vaikka facebookin kautta? Jos sulla ne on tallessa siis.

Ikävä teitä tyttöjä!

- Jenni

Ilona kirjoitti...

Oh, onnea uuteen kotiin ja uuten työhön - olen vähän laiskasta viime aikoina seurannut blogeja ja nyt vasta huomasin että olet tullut tänne pääkaupunkiin :)

Toivottavasti viihdytte täällä!

Pookineito kirjoitti...

Kiva kuulla, että teillä on näköjään alkanut mukavasti. Kovin mielellään sinua myös tapaan, kun se vaan on mahdollista:)

Olen muutes nykyään täällä, jos haluat lueskella:)

ilonasi kirjoitti...

Amf8: Anteeksi, mie en ole vielä vastannut kysymykseesi. Luin sen kyllä jo ajat sitten. Joka tapauksessa Isbe on sopeutunut tosi hyvin muuttoon, vaikka toki tämä on todella iso muutos 3-vuotiaalle. Eniten harmittaa, kun eräs kummitädeistä ja "varamummola" jäivät Jyväskylään sekä päiväkodin vaihto. Mutta lapset ovat onneksi sopeutuvaisia. Lisäksi muutos olisi ollut paljon isompi ja vaikeampi, jos esimerkiksi Isben isä tai joku isovanhemmista olisi asunut kanssamme samalla paikkakunnalla. Nyt kun isi sekä mummot ja papat ovat jo valmiiksi muualla, niin sen puolesta ei tule isoa muutosta.

Onneksi junat ja muut kulkupelit menevät sekä nykykajan tekniikalla voi pitää helposti yhteyttä. :)

Niin ja Amf8, aluksi Isbe ei halunnut muuttaa Helsinkiin, mutta kun kerroin että täällä on Linnanmäki ja Korkeasaari, niin hän oli innoissaan, haha.

ilonasi kirjoitti...

Jenni: Meilläkin on kova ikävä sua. <3 Onneksi puhelimessa voi kuitenkin juoruta ja toiv nähhään mahd pian!

Ps. Tottakai mulla on luistelukuvat tallessa - laitan niitä blogiin ja facebookiin mahd. pian eli heti kun ehin tässä. :)

Ilona:

Kiitos kovasti. Ihan hyvältä tämä pääkaupunkiseutu on näin 3 viikon perusteella vaikuttanut. Ja toisaalta loppupeleissä ihmisen elämä nyt on aikalailla samanlaista oli sitä sitten Jyväskylässä tai Helsingissä eli töitä, harrastuksia, perhe-elämää ja ystävien näkemistä. :)

Pookineito: Kiitos linkistä. En tiennykkään, et sieki oot alottanu Bloggerissa. Mukavaa! Ja toiv nähhään mahd pian. Ilmottele, kun oot palannut Englannista. Niin ja nauti Lontoosta täysillä!