sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Paljon kivoja suunnitelmia kevääksi

Ei elämä täällä Helsingissä todellakaan ole pelkkää työtä, opiskelua ja raatamista. Odotan kevättä innoissani, sillä edessä on paljon mukavia juttuja. Ensi lauantaina äitini ja pikkusiskoni saapuvat Lapista talvilomailemaan meille vajaaksi viikoksi ja sitä ennen Isben "varamummo" Jyväskylästä tulee kylään. Lähiviikkoina myös Isben kummitäti Vaasasta ja eräs ystäväni Jyväskylästä tulevat Helsinkiin, joita molempia haluan ehdottomasti nähdä. Tarkoitus on myös katsastaa pääkaupunkiseudun yöelämä ja lähteä laittamaan jalalla koreasti eräälle keikalle. En ole ollut pitkään aikaan millään keikalla, joten en malta odottaa.

Kevään aikana luoksemme ovat tulossa myös isä, Xin (äitipuoleni) ja Lina (pikkusiskopuoleni), Isabellan isän vanhemmat, neidin Jyväskylän kummitäti ja toivottavasti jossain vaiheessa myös Bellan isoisotäti Tukholmasta. Lisäksi tarkoitus olisi käydä Turussa neidin kolmatta kummitätiä moikkaamassa viikonloppureissulla ja olemme myös suunnitelleet Tallinnan risteilyä. Huhtikuun alussa minulla on työmatka Riikaan, koska vastuualueitani ovat Suomen lisäksi Baltian maat. Sitten onkin jo pääsiäinen, jolloin on suunniteltu alustavasti pientä mökki- tai kylpyläreissua. Sen jälkeen on vappu, syntymäpäiväni ja äitienpäivä. Tänä keväänä ja alkukesästä edessä on mielettömästi kivoja tapahtumia ja rakkaita ihmisiä, mitä arvostankin suuresti.

Olen myös luvannut Bellalle, että kun kevät tulee ja lumet sulavat niin menemme Korkeasaareen ja Linnanmäelle. Niitä odotellessa kuvia viime vuoden Lintsireissulta huhtikuulta 2010.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Neidin kummitäti J uskalsi käydä kaikissa hurjissa laitteissa minun nynnyillessä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Näitä kuvia katsoessa voisi luulla, että oli syksy, vaikka olimme tuolla huhtikuun viimeisenä viikonloppuna vain viikkoa ennen vappua. 
PhotobucketPhotobucket

Karuselliä oli jos jonkinlaista.
Photobucket
Lopulta oli aika lähteä rautatieasemaa ja kotia kohti.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Junassa matkalla kohti Jyväskylää me oltiin J:n kanssa jo ihan väsyneitä, mutta Isbellä riitti yhä virtaa. :D
Photobucket

0 kommenttia :