tiistai 8. maaliskuuta 2011

Elämysretki Itäkeskukseen

Olen aiemminkin maininnut, että Helsinki on aiemmin ollut minulle melko tuntematon kaupunki. Olen lähinnä mennyt Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä lähtenyt mahdollisimman kauas ulkomaille. Mie en ole koskaan käynyt Heurekassa, Kiasmassa, Ateneumissa, Eduskuntatalossa, Finlandia-talolla, Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Serenassa enkä paljon missään muuallakaan pääkaupunkiseudulla. Linnanmäelläkin kävin ensimmäisen kerran 22-vuotiaana Isabellan kanssa. Juntti mikä juntti ja ylpeä siitä! :D

Vantaalla Jumbossa olen jopa käynyt pari kertaa, mutta Pohjoismaiden suurimmassa ostoskeskuksessa Itäkeskuksessa en koskaan. Niinpä ystäväni vei minut elämysmatkalle sinne. Olen kuullut ystäviltäni mielenkiintosia kommentteja paikasta kuten: "Keskustaan ja muihin ostoskeskuksiin haluaa vähän laittautua, mutta Itikseen voi mennä vaikka tuulipuvussa.". Espoossa asuvan työkaverini mukaan taas siellä Tallinnanaukion päästä päähän kävellessään ehtii nähdä kaiken alkoholisteista, narkomaaneihin, prostituotuihin ja kerjäläisiin. Itse en oikein pidä tälläisestä asenteesta, koska ihmisiähän ne narkkarit ja juopot yms. ovat ja saman arvoisia kun muutkin. Sitä paitsi minusta on kivaa, kun Itäkeskuksessa voi melkein tuntea olevansa isossa suurkaupungissa kuten esimerkiksi Lontoossa, sillä niin monikulttuurista ja värikästä porukkaa siellä on. Lisäksi parjatusta Itäkeskuksesta löytää todella hyvin vaatteita ja kokoja, jotka on keskustan kaupoista myyty loppuun. Kaikki löytyy myös saman katon alta kätevästi.

Isabella Itäkeskuksessa.
PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Housut: H&M, vyö: äidin vanha, untuvatoppatakki: Your Face, kauluspaita: Asos ja saappaat: Pertti Palmroth

We visited Itäkeskus, which is the largest shopping center in Nordic countries (Finland, Sweden, Denmark, Norway and Iceland). Have a nice week everyone! :)

1 kommenttia :

Elbu kirjoitti...

Itishän on ihan paras kauppakeskus ;)