torstai 24. maaliskuuta 2011

Uusien tuulien aika

Päätin, että nyt saavat uudet tuulet alkaa puhaltaa elämässäni täysin kokonaan. Helsinkiin muutto oli jo hyvä alku, sillä tämä on aivan uusi ympäristö, eikä tähän kaupunkiin liity muistoja. Menneisyyttään ei voi toki paeta, koska se seuraa mukana, mutta toki helpottaa, jos paikat eivät muistuta kaikista tapahtuneista asioista. 

Uudet tuulet puhalsivat työpäivän asussani mustavalkoisena.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Hame: kirppis, kauluspaita: Mexx ja neule: Rils

Äiti ja Vilhelmiina-siskoni kyläilivät meillä pari viikkoa sitten, jolloin teimme laskiaispullia. Älkää kysykö, miksi Isabellalla on aurinkolasit päässä. :D
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I decided today, that now it's time for change. Moving to Helsinki was a good start, because of new environment and a whole new city without memories. One cannot escape from the past, because it follows you no matter where one goes. But naturally it's a lot easier when places don't remind you of certain incidents and events. 

I had black and white outfit for work and a couple of weeks ago, when my mother and sister visited us, we made delicious buns with whipped cream and strawberry jam. Yummy! Please don't ask me, why Isabella had sunglasses on, because I have no idea. :D haha

2 kommenttia :

Nirso kirjoitti...

Ihana päivän asu, just mun tyylinen. Aika usein joutuu miettiin business asuja niin, että niistä ei tulisi aina vain jakkupuku-kauluspaita yhdistelmää, mutta kuitenkin pysyisivat dress coden sisällä. Tää on juuri sellainen :)

ilonasi kirjoitti...

Nirso:

Voi kiitos mukavasta kommentistasi. :) Sie oot ihan oikeassa, että on aika vaikeaa pukeutua yksilöllisesti tai muuten kuin tylsästi ja jäykästi, jos pitää noudattaa dress codea. Tai ainakin se vaatii vähän mielikuvitusta (jota välillä on ja välillä ei :D)

Tsemppiä gradun tekoon ja poikkea toki toistekin kommentoimaan. Menin heti tutkimaan blogiasi ja kivalta vaikutti. Mukavaa kevään jatkoa ja pääsiäistä!