perjantai 11. maaliskuuta 2011

Perjantai jiihaa!

Pikapävitys, sillä kohta menen kauppaan, sitten äkkiä kotiin laittautumaan ja kaverille etkoilemaan. Mie en ole ollut kunnolla juhlimassa sitten tapaninpäivän joululomalla, koska ei ole vain tehnyt mieli bilettää. Tänään menojalkaa vipattaa senkin edestä ja olemme lähdössä juhlimaan eräälle keikalle Helsingin yöhön, jossa en olekaan vielä koskaan ollut.

Minulla ei ole vielä tietoakaan, mitä päälleni laitan, mutta eräs vaihtoehto voisi olla tämä tekonahkamekko, jota ulkoilutin ensimmäistä ja toistaiseksi ainoata kertaa juuri tapaninpäivänä Rovaniemellä. Se ilta oli todella hauska ja railakas, kuten toivottavasti tänäänkin.
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Äiti ja Vilhelmiina lähtivät tänä aamuna takaisin Lappiin ja Isabellakaan ei ole seuraavaan viikkoon kotona. Aluksi tuntui vähän haikealta olla yksin kotona, mutta nyt fiilis on jo kohonnut ja paljon mukavia suunnitelmia on onneksi tuolle ajalle. Täytyy tosin pitää huolta, ettei koko viikkoa hillu siellä sun täällä, vaan varaa myös omaa rauhoittumisaikaa yksin kotona. Mukavaa viikonloppua kaikille!

I'm in a hurry, because I'm going out tonight. I haven't trully partied for a while now, so I'm really looking forward to it. Don't know yet what I'll wear, but one option is that fake leather dress which I've worn only once on Boxing Day 26th December 2010. I had awesome time that night, so hopefully this night will be as fantastic. Have a great weekend everyone!

0 kommenttia :