sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Metrolla Kamppiin

Huvittavaa, että olen mennyt metrolla muun muassa Bangkokissa, Budapestissa, Lontoossa, Lissabonissa, Roomassa ja Vancouverissa, mutta Suomessa matkustin metrolla ensimmäistä kertaa vasta Helsingissä asuessani. En myöskään tiedä, että missä tynnyrissä mie olen elänyt, mutta olin myös ihan hämmästynyt tajutessani, että eihän täällä mennä kuin Ruoholahti-Mellunmäki/Vuosaari väliä. Suurkaupunkien metroihin tottuneena tuntui yksi haarautuva linja hassulta, erityisesti kun vain 30 % raiteista menee maan alla. Maassa maan tavalla ja onhan tämä suomalainenkin metro todella kätevä liikkumisväline, jota käytänkin ahkerasti. Lisäksi Isabella erityisesti tykkää mennä metrolla.

Aikamoinen ero muuten salamalla ja ilman salamaa otetuissa kuvissa.
PhotobucketPhotobucket

Menemme usein töistä ja päiväkodista suoraan ystäviä ja kavereita tapaamaan sekä asioita hoitamaan.
Photobucket

Tällä kertaa oli suuntana Kamppi ja ystävän kanssa kahvittelu. Olimme I:n kanssa tietämättämme pukeutuneet tekstiilikaksosiksi, sillä molemmilla blondeilla oli tekokarvahatut, helmikorvakorut sekä mustat saappaat, toppatakit ja housut. :D Isabella oli taas oma poseerausshow käynnissä. Ensin tehtiin hassuja ilmeitä.
Photobucket
Sitten irvistettiin.
Photobucket

Ja lopulta naurettiin.
Photobucket

It's funny that I've traveled by metro (subway) in big metropolies and cities such as Bangkok, Budapest, London, Lisbon, Rome and Vancouver, but the first time in Helsinki was only when I already lived here. Often after work and picking up Isabella from day care, we take a metro and head to the center to meet friends and/or do other things. This time wasn't an exception, because we met my friend and headed to a cafeteria to catch up with our lives.

Funny coincidence was that we were wearing nearly identical outfits with my friends. Both of us had faux fur hats, pearl earrings and black trousers, boots and jackets while Isabella was making funny expressions.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin alkuun ihmettelin Helsingin metron pienuutta :D Heh, olisin luullut sitä paljon suuremmaksi ja monimutkaisemmiksi. Ja luulin ihan oikeasti, että täällä metrolla pääsee kaikkialle :D No ei ihan, vaikka länsimetro onkin kovaa vauhtia tulossa.

ilonasi kirjoitti...

Haha, mie en oo siis ainut. :D Ja joo se länsimetrohan sit helpottaa Espooseen yms. menoa. Mutta siis kyllä yleisesti ottaen pk-seudulla toimii mielestäni julkinen liikenne tosi hyvin ja kattavasti. Mukava kun jätit kommenttia ja poikkea toki toistekin. :)