tiistai 22. maaliskuuta 2011

Paljon kaikkea meneillään

Huh, onneksi Isabella tuli kotiin lauantaina. Ehdin nimittäin viikon kestäneen lapsivapaan aikana laukkoa niin paljon paikasta toiseen, että nyt tekee hyvää rauhoittua ja olla vähän kotonakin. Kävin töiden lisäksi muun muassa rap-keikalla Virgin Oilissa, valtio-opin opiskelijakavereiden kanssa istumassa iltaa ja juoruamassa, keittiömessuilla, pari kertaa ravintolassa syömässä, kaupungilla kiertelemässä, kulturellina Finlandia-talolla espanjalaisen flamencolaulaja Estrella Morenten konserttia katsomassa sekä juhlimassa oikein kunnolla pidemmän kaavan mukaan Mbarissa ja Lost & Foundissa. Jälleen kerran ei voi kuin todeta, että piru vie mie olen onnekas, kun elämässäni on niin ihania ystäviä ja ihmisiä!

Olen pitänyt opiskelutaukoa parin viikon verran, joten nyt täytyy alkaa pikku hiljaa orientoitumaan taas kirjoihin tarttumiseen, koska ensi viikolla on tentti. Nyt menen kuitenkin Isabellan kanssa tanssimaan ja joraamaan PMMP:n Puuhevonen-lastenlevyn tahtiin. Se sopii elämänfilosofiaani, jonka mukaan haluan ottaa hetkestä ilon irti. Sitä voi toteuttaa myös kiipeämällä pitkästä aikaa monen vuoden tauon jälkeen puuhun.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Takki: H&M, farkut: Tommy Hilfiger, saappaat: Pertti Palmroth ja huivi: Roomasta

A lot has been going on. Last week after work I e.g. went to a rap gig, spent evening with my university study pals, dined in restaurants a few times, went to see Spanish flamencosinger Estrella  Morente's concert and did some serious partying with my friends in a bar and night club. Once again I can't say more than damn I'm so lucky to have so many lovely people and friends in my life!
My philosophy on life is that I try to enjoy every moment, learn and try new things. Like for example I climbed a tree after many years and it felt fun.

2 kommenttia :

nanne kirjoitti...

ihania nää kuvat:)

nannestyle.blogspot.com

ilonasi kirjoitti...

Nanne: Kiitos. :) Suosittelen kyllä muitakin kiipemään puuhun pitkästä aikaa, se tekee hyvää. Mukavaa kevään jatkoa ja tervetuloa kommentoimaan toistekin.