tiistai 21. helmikuuta 2012

It's not always rainbows and butterflies

Ihmiset kuvittelevat usein virheellisesti, että koko elämäni on yhtä ruusuilla tanssimista ja että kaikki menee putkeen noin vain sormia napsauttamalla. Voi, kunpa se olisikin totta. Tämä viikko on alkanut kovin alakuloisisssa tunnelmissa. Toki töissä sain eilen todella positiivista palautetta ja tänään tenttikin oli kovin helppo, mutta yksityiselämässä olen saanut jälleen kerran huonoja uutisia ja pettymyksiä. 

Elämäni ei siis todellakaan ole aina pelkkää sateenkaaria ja perhosia, vaaleanpunaisesta hattarasta puhumattakaan. Onneksi kaikesta oppii jotain. Jos ei mitään muuta, niin ainakin sisuuntumaan. "Prkl minähän näytän niille", on tunnuslauseeni vastoinkäymisten kohdatessa.

Päivän mietelauseet tarjoaa Marilyn Monroe sitaatissaan.
Photobucket

Nyt irrottaudun hetkeksi arjesta ja laivan aivot narikkaan katsomalla Täydellisten naisten uusimman jenkkijakson verkosta ja lukemalla uusimman Glorian. Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut leppoisammissa merkeissä!

People tend to think that my life is full of rainbows and butterflies. Unfortunately that's not the case and this week has started mournfully. Even though I got great feedback at work and today's exam was relatively easy, I've got once again bad news and disappointments in my private life. Fortunately you learn something new from everything. At least how to become a survivor if nothing else. Hopefully you guys are having nicer week! Now I'm going to relax by watching a latest episode of Desperate Housewives.

0 kommenttia :