keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Orastava vyömania

Kun yksi tarkistaa aina ensimmäisenä kenkähyllyt ja toinen taas pitää aurinkolaseista, niin minun asustejuttuni ovat vyöt. Niillä saa särmää ja ryhtiä asuun kuin asuun. Minulle onkin kehkeytymässä orastava vyömania ja tässä ovat ehdottomat suosikkini omasta vyökokoelmasta.

Dolce & Gabbana
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tommy Hilfiger
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ralph Lauren
PhotobucketPhotobucket

Lisäksi ostoslistani kärjessä on jo pitkään ollut kaksi vyötä ylitse muiden eli Moschinon klassikko.
PhotobucketPhotobucket

Ja vieläkin klassisempi Hermèsin vyö, jonka jo melkein ostin joulukuussa Tukholmasta, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Ehkä palkitsen tuolla viimein itseni jonkun todella hienon ja ison saavutuksen jälkeen, ken tietää. Näiden kuvien perusteella Blondesaladin Chiara Ferragnilla ja Kim Kardashianilla on yhteneväinen vyömaku kanssani.
PhotobucketPhotobucket

Haluan ehdottomasti kaksipuolisen musta-ruskean Hermès-vyön kultaisella soljella, koska sitä voi pitää molemmin päin vain.
Photobucket

One is into shoes and another to sunglasses, but my accessory "thing" are belts. I love how you can finish the look by them. Above are my own favourites (Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger and Ralph Lauren) and also two classics, which are on my shopping list: Moschino and Hermès. Have a nice week everyone!

0 kommenttia :