torstai 9. helmikuuta 2012

Perheillallinen Zetorissa

Nyt on taas torstai ja uusi viikonloppukin on pian käsillä. Päivät ovat vain vilisseet, kun on ollut niin paljon kaikkea mukavaa puuhaa: ystäviä, rakkaita ihmisiä, töitä, tenttiin lukemista ja liikuntaa. Tänä iltana oli tarkoitus mennä jumppaan, mutta työpäivän jälkeen haettuani Isabellan päiväkodista ja käytyämme ruokakaupassa, lysähdin vain sohvalle suklaalevyn kanssa ja vaihdoin lennosta treenit herkutteluun ja laiskotteluun hyvällä omatunnolla. Jos luulette, että olen jatkuvasti tehokas ja energinen, niin voin kertoa, että tänä iltana olen lähinnä pohtinut millaisen Louis Vuittonin laukun ostaisin. :D Samaan hengenvetoon myönnettävä kuitenkin, että seuraavaksi olisi tarkoitus lukea vielä hetki tenttiin.

Olin viimeksi nähnyt isääni syyskuussa, joten odotinkin innolla pitkästä aikaa tapaamista isäni palattua vajaan parin kuukauden Filippiinien reissulta takaisin kotimaan kamaralle viime viikonloppuna. Ajattelin, että isälle voisi maistua perinteinen suomalainen kotiruoka pitkän matkan jälkeen ja suuntasimmekin perheillalliselle Zetoriin, joka on suomalainen teemaravintola, baari ja yökerho Helsingin keskustassa Kaivopihalla. 

Ravintolan sisustusteema on kitschmäinen parodia 1950-luvun "Suomi-filmien" maalaisidyllistä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kuvat: Googlen kuvahaku

Ruokalista oli toteuttu myös hauskalla idealla Zetor uutiset-sanomalehden muodossa. Huomaa myös  pelleilevä Isabella, joka on muka "nukahtanut" kuvassa. :D
Photobucket

Zetor mainostaa itseään "Stadin parhaimman poronkärityksen tekijänä", jota isäni päätti riskillä kokeilla. Itse tulen tosiaan poromiessuvusta ja isäni kokkausbravuuri on nimenomaan poronkäristys. Siksi minun kävikin sääliksi tarjoilijaparkaa, jolta isäni alkoi tentata, miten siellä poronkäristys tehdään, mistä ruhon osista ja niin edelleen, haha. Tosin poronkäristys oli kuulemma todella positiivinen yllätys ja parempaa kuin monista lappilaisista ravintoloista saatava eli pisteet Zetorille!
Photobucket

Itse olen ollut 12 vuotta kasvissyöjä (mikä on muuten poromiessuvulleni ja perheelleni valtava järkytys :D), joten söin kasvispihviä kantarellikastikkeella ja juureksilla.
PhotobucketPhotobucket
Paita: Burberry, housut: Nelly
Blouse: Burberry, trousers: Nelly


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

I hadn't seen my dad since last September, so as he returned from nearly two months trip from the Philippines last weekend, it was time for a family dinner. I thought that after being abroad for a long time and eating only exotic food, it would be a nice change to have some traditional Finnish food. So I took my father to Zetor restaurant. The decoration there is close to kitsch and is a parody of idyllic 1950's Finnish country side. Food was delicious and atmosphere was nice. 

0 kommenttia :