tiistai 5. maaliskuuta 2013

Burgundy kotelomekossa Kiasmassa ja loppuviikon aikataulut

Perjantaina leikittiin kulturelleja käymällä ensin Helsingin taidemuseossa ja sitten vielä nykytaiteenmuseo Kiasmassa. Olin pukeutunut burgundyn väriseen eli viininpunaiseen kotelomekkoon.
 photo kiasmaperheenkylailyjne009_zps92836986.jpg photo kiasmaperheenkylailyjne008_zps7b9a3ac8.jpg
Mekko: Mexx, laukku: Mulberry, kello: Dolce & Gabbana, nahkasaappaat: Vagabond
Dress: Mexx, bag: Mulberry, watch: Dolce & Gabbana, leather boots: Vagabond


Äitini ja pikkusiskoni ovat meillä vielä kylässä, joten tänään ollaan töideni lisäksi käyty luistelemassa ja Itis-ostoskeskuksessa pyörimässä Itäkeskuksessa. Loppuviikoksikin on tiedossa mukavaa ohjelmaa, sillä huomenna keskiviikkona minut on kutsuttu Kauneus & Terveys -lehden järjestämään Kerron sinulle kaiken -elokuvan ennakkonäytökseen, jonne otan pikkusiskoni Vilhelmiinan aveciksi. Pääsemme viettämään sisarten välistä laatuaikaa. 

Torstaina on Isabellan voimistelu ja lisäksi minut on kutsuttu Rymy-Eetu -ravintolan juhliin, joissa ajattelin piipahtaa alkuillasta. Perjantaina tapaamme Isabellan kanssa erästä ystävääni ja sitten lauantaista sunnuntaihin lähdetään extemporematkalle Lappeenrantaan. Olen saanut Scandicin hotellilahjakortin, joka vanhenee 1.5.2013 ja kun tänään vielä huomasin Veturilla olevan tänä viikonloppuna tarjouksella 14 eurolla meno-paluu Helsinki-Lappeenranta, niin päätin lähteä nyt tutkimaan miltä Lappeenranta näyttää. Pitäähän Scandicin lahjakortti saada käytettyä ja olisi ollut tylsää mennä hotelliin Helsinkiin, missä asuu. Lisäksi Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle olen menossa myöhemmin keväällä ja Kajaani tai Oulu ovat liian kaukana viikonloppureissulle. Eli nyt on suunta kohti Saimaanrantaa ja Lappeenrantaa viikonloppuna.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

On Friday we pretended to be cultural by going first to Helsinki Art Museum and then after that to Kiasma, which is a museum of contemporary art. I was wearing a burgundy coloured dress, which can be seen above. 

My little sister and my mother are still visiting us and today in addition to my work day, we went ice skating and to a local shopping mall. There will be pleasant things happening at the end of the week as well: tomorrow Wednesday I have been invited to see a movie to a pre-screening show. I am going to take my little sister as my avec to spend some quality time with my sister in the movies. Then on Thursday Isabella has her gymnastics class and after that I have been invited to a party to a restaurant, which I have planned to visit early evening. Then on weekend I am going for a little spontaneous getaway hotel trip to Lappeenranta, which is in Eastern Finland.

4 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Oi, kaunis mekko! Ja hotellilomailu omassa kaupungissakin on ihan piristävää, ihana aamupala ja yleensähän hotelleissa on huoneissa kylpyamme, sinne porekylpy, ihanaa :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos SatuMaria mekkokehuista. :) Ja olet oikeassa hotellilomailu on aina piristävää aamupaloineen ja muineen. Itse asiassa mie olen kerran ollutkin Helsingissä hotellissa yötä täällä jo asuessani, kun sain yhdeltä säätiöltä stipendin ja juhlatilaisuuteen sisältyi ilmainen hotelli ja ruoat.

Ihanaa maaliskuun jatkoa sinulle ja tsemppiä sairauslomalle! :)

Ulla kirjoitti...

Wau, mikä asu! Todella tyylikäs, kiva kun löysin blogisi :)

Kivat viikonloput myös sinulle!

T.Ulla

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos samoin Ulla, itse olen myös iloinen sun blogisi löytämisestä.

Täytynee tehdä jatkossakin siis vierailuja molemmin päin blogien kesken. :)