keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Rentouttava hotellireissu Lappeenrantaan

Hiljattain tehtiin ekstemporena viikonloppureissu Lappeenrantaan, jossa olin vain kerran aiemmin elämässäni piipahtanut ohikulkumatkalla. Kaupunki ei siis ollut minulle juurikaan tuttu entuudestaan, mutta etelä-karjalaisten ihmisten iloinen rempseys ja ystävällisyys vakuutti minut täysin.

Lappeen Marian kirkon kellotapuli ja taustalla itse kirkko
 photo IMG_6596_zpsc0bc6aab.jpg

Oltiin tosiaan Karjalassa eli tarkemmin sanottuna Etelä-Karjalassa. Siitä tulikin mieleen, että olen miettinyt visiittiä Viipuriin esimerkiksi tulevana kesänä. En ole siellä koskaan käynyt ja onhan kaupungilla todella mielenkiintoinen historia.
 photo IMG_6598_zpsbc987a2e.jpg

Pikku matkustaja sai hotellin respasta ilmapallon, mikä ilahdutti häntä suuresti.
 photo IMG_6600_zps18fff491.jpg photo IMG_6603_zpsb508c887.jpg

Hotellihuoneessa huilattiin hetki ennen saunaan ja porealtaaseen menoa.
 photo IMG_6607_zps36f0d262.jpg

Kauaa ei kuitenkaan pikkuneiti malttanut odottaa eli seuraavaksi rynnättiin porealtaaseen lillumaan. Poreallas vaihtuvine väreineen oli kuulemma Isabellan reissun kohokohta ja hän viihtyikin vedessä lähes pari tuntia. Huomatkaa muuten uimalasit. Yritin kyllä kertoa, että poreallas on sen verran pieni, ettei siellä voi kauheasti sukeltaa, mutta pikkuneiti halusi uimalasit silti. :D
 photo IMG_6627_zpsd7aecc1b.jpg photo IMG_6631_zps768887bb.jpg

Oli kyllä itsestäkin tosi rentouttavaa saunoa ja nauttia porealtaasta ihan rauhassa.
 photo IMG_6639_zps401901af.jpg

Sitten alkoi olla jo nälkä ja pöytävaraus Wanhaan Makasiiniin odottaa. Tässä ollaan illalliselle Saimaanrantaan lähdössä. Ravintolavisiitistämme voi lukea enemmän täältä.
 photo IMG_6613_zps808f9d6d.jpg photo IMG_6614_zps7d51e4fe.jpg
Kello: Just Cavalli, housut: Estradeur / Nelly, kauluspaita: Seppälä, vyö: Dolce & Gabbana
Watch: Just Cavalli, trousers: Estradeur / Nelly, blouse: Seppälä, belt: Dolce & Gabbana

Seuraavana päivänä syötiin oikein pitkän kaavan mukainen runsas hotelliaamupala, nam.
 photo IMG_6675_zps4e9ccf85.jpg
Kauluspaita: Christian Dior, lasit: Dolce & Gabbana
Blouse: Christian Dior, glasses: Dolce & Gabbana

Isabella poseeraa hotellin aamupalalla.
 photo IMG_6682_zps44bc73b8.jpg

Aamupalan jälkeen mentiin takaisin huoneeseen makoilemaan peiton alle. Lappeenrannassa oli kaikkialla todella ystävällistä asiakaspalvelua ja kiitoksen ansaitsee myös Scandicin henkilökunta, joka antoi meidän pitää huonettamme normaalin kello 12 sijasta aina kello 15 asti. Hotellissa on myös se hyvä puoli, että saa syödä sängyssä, mikä ei ole kotona sallittua. :D Tässä Isabella herkuttelee omenoilla ja riisikakuilla.
 photo IMG_6685_zpse393b30a.jpg

Aurinkoinen kevätsää todella suosi meitä eli päivällä käveltiin ympäri Lappeenrantaa nähtävyyksiä ja maisemia ihastellen sekä ennen kaikkea raittiista ulkoilmasta nauttien.
 photo IMG_6821_zps0428664d.jpg photo IMG_6824_zpsfa76f59d.jpg
Untuvatoppatakki: In Wear, laukku: Prada, aurinkolasit: Marc Jacobs
Down quilted jacket: In Wear, bag: Prada, sun glasses: Marc Jacobs

Sellainen oli siis ekstemporematkat Lappeenrantaan, joka on yllättävän lähellä Helsinkiä. Lisäksi tuollaiset pikkuviikonloppureissut virkistävät aina, koska maisemanvaihdos tekee hyvää ja on vaihtelua kotiympyröihin. Tämä on ajastettu postaus, sillä todellisuudessa istun nyt töissä, josta suuntaan suoraan illaksi Helsingin kaupungin luottamustoimihenkilöiden koulutukseen. Tänään on siis pitkä päivä, mutta onneksi mieli on virkeä. Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!

Recently we made a spontaneous trip to Lappeenranta, which is in Easter Finland close to Russian border. During our trip we enjoyed sleeping at a hotel, had a delicious dinner in the harbour, walked around the city, bathed at sauna and jacuzzi and overall relaxed. Those kind of little getaway-trips truly refresh you and give you more energy. Have a nice Wednesday everyone!

This is a scheduled post, because in reality I am at work now and from here I am going straight to take part to a training held by city of Helsinki to 'trust officers' like me. So I have a long evening ahead of me but fortunately I am full of energy. 

3 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Taitaakin olla taas aika laittaa kommenttia. Juu, samaa katsoin minäkin, kuin mitä joku edeltävässä postauksessa, että Sähän oikein hehkut. Tuollainen hehkuminen ei taida yksistään timanteista tulla... ;)

Hyvää loppuviikkoa!

Satu. kirjoitti...

Ilona, minä myöskin bloggaan ja minulla on bloggisani sulle haaste, eli täällä:) http://satusateita.blogspot.fi/

Satu

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B: Hassua, kun te puhutte tuosta hehkumisesta, enkä itse huomaa mitään eroa. Mutta kieltämättä hehkulle on aihetta ja sisäisesti on oikein hyvä olo tietystä syystä johtuen. ;)

Satu: Kiitos haasteestasi (jonka toteutan asap, kun pystyn) ja mahtavaa, kun samalla löysin blogisi! Pääsiäisen jälkeen sitten nähdään Jyväskylässä, jee. :)