keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Perhosia sekä paidassa että mahan pohjalla

Pitäisi varmaan kirjoittaa blogiin muuten kuin illalla ennen nukkumaan menoa sen jälkeen, kun on ollut vauhdikkaan päivän töissä, ulkoillut, käynyt ruokakaupassa, postissa, viettänyt aikaa Isabellan kanssa sekä lukenut elinkeinoveron ja yritysverotuksen kiemuroita tulevaan tenttiin. Päässä ei nimittäin näin iltakymmenen jälkeen liiku enää montaa ajatusta, sillä päivä on imenyt tehot irti. Jotenkin on kuitenkin keveän kupliva olo ja perhosia mahan pohjalla aivan kuten paidassanikin muutama päivä sitten. Elämässäni on niin moni asia hyvin ja enimmäkseen voin rehellisesti todeta pitäväni arjestanikin. 

Tuo Diorin kauluspaita on eräs suosikeistani muiden perustylsien, raidallisen ja asiallisten kauluspaitojeni seassa. Koska jokainen meistä tarvitsee joskus perhosia arkeensa.
 photo IMG_6694_zpsa20e4d59.jpg photo IMG_6699_zpsddd8cb1a.jpg


Ihana Isabella Aada Aurora, joka on nimensä mukaisesti kaunis (Bella) auringonvaloni (Aurora).
 photo IMG_6702_zpsc5319824.jpg photo IMG_6703_zpsfb14f633.jpg


En huomannut ottaa nyt kuvia paidan selkäosasta, joten tässä vanhempi kuva.
 photo hiihtoloma2011239.jpg
Kauluspaita: Christian Dior, housut: Estradeur / Nelly, kello: Just Cavalli, laukku: Prada
Blouse: Christian Dior, trousers: Estradeur / Nelly, watch: Just Cavalli, bag: Prada

Ennen kuin alan jauhaa liirum laarumia tai leikkiä keittiöpsykologi-life coachia sen enempää, voisin vain tyytyä toivottelemaan kaikille mukavaa viikon jatkoa!

There are not many wise thoughts in my head right now. It is past 10pm and the day has effectively taken its toll on me. I have had a busy day at the office, walked outdoors, gone grocery shopping, visited post office, spent time with my daughter Isabella Aada Aurora who is literally the beautiful (Bella) light (Aurora) of my life. In the evening after Isabella's bedtime I have also studied for my two upcoming exams, so now I really just want to hit the bed. By the way above is my outfit, with butterflies on my Christian Dior's blouse. Because we all need some butterflies to our everyday life with busy schedules and plenty of tasks on to do-lists.

0 kommenttia :