keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pikkuhipsteri Ray-Baneissaan ja pääsiäisen odotusta

Ihanaa viettää ilta vain kotona töiden jälkeen. Tosin minulla on vähemmän ihanaa tekemistä, sillä kannettavani on lähdössä huomenna huoltoon ja otan kaikesta varmuuskopiot. Se tarkoittaa myös sitä, että olen viimeiset puolitoista tuntia käynyt läpi tietokoneeni tiedostoja, poistanut turhia valokuvia ja tarkastanut mitä eri tekstit sisältävät. Tuleepahan ainakin tälläinen inhottava rästihommakin viimein tehtyä nyt pakon edessä.

Vaikka tietokoneen varmuuskopiointi ei olekaan sieltä ihanimmasta päästä, niin paljon muuta ihanaa onkin. Kuten huomenna alkava pääsiäisloma sekä pikkuhipsterini Ray-Baneissa ja Joulupukin lahjaksi tuomassa Zaran villakangastakissa.
 photo kuva3_zpsb9c37625.jpg photo kuva1-1_zps1597da20.jpg photo kuva-1_zpsf44cfc6b.jpg

Apua, en kestä. Juuri tätä kirjoittaessani tuo viisivuotias pikkuhipsteri tuli luokseni kysymään: "Voitko äiti laittaa Spotifysta Robinia? Tiedätkö mikä se frontsideollie on? Se on skeittitemppu." Itselleni tulee ihan seniili dinosaurus-olo. ;)

Koska tämä seniili dinosaurus suuntaa nyt iltapalalle pikkuhipsterin kanssa Robinia Spotifysta kuunnellen, toivotan näiden Hangon illan asukuvien myötä kaikille hyvää keskiviikkoiltaa!
 photo hanko001_zps3c8978c1.jpg photo hanko008_zpsd82df9cf.jpg photo hanko002_zps00a00031.jpg
Laukku: Louis Vuitton, silkkitoppi: Vero Moda, hame: Nelly, kello: Just Cavalli
Bag: Louis Vuitton, silk top: Vero Moda, skirt: Nelly, watch: Just Cavalli

I feel like a ancient dinosaur, when Isabella said to me "Mom, can you please play me Robin (Finnish teen singer) from Spotify. By the way, do you know what front side ollie is? It's a skateboard trick" :D She is such a cute little hipster in her Ray-Ban sunglasses and adorable smile, aww. Now I have to get going but I am wishing you all a nice Easter already in advance!

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Tuttu tunne toi tiedostojen läpi käyminen, aargh! Mukavaa pääsiäistä perheellesi :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Joo, se on kyllä aivan tuskallista ja siksi se kai jääkin aina tekemättä, jos ei ole pakon edessä kuten nyt. ;) Toivottavasti Sullakin oli ihana pääsiäinen!