perjantai 15. maaliskuuta 2013

"Rauhoitu, nyt on vasta perjantai ja sinulla on koko viikonloppu aikaa" ja illallinen Wanhassa Makasiinissa

Tänään töiden jälkeen keskustassa puolijuostessani puhelimeen puhuen ja samalla toisella puhelimella sähköpostia kirjoittaen, minut pysäytti pukumies sanoen: "Rauhoitu, nyt on vasta perjantai ja sinulla on koko viikonloppu aikaa". Otan neuvosta vaarin ja rauhoitan viikonlopun pelkälle rentoutumiselle! Kalenterini on nimittäin tänä viikonloppuna lähes tyhjä, sillä ohjelmassa on vain zumbatunti ja kyläilykutsu huomiselle sekä sunnuntaina ystävän tapaamista ja kuntosalilla hikoilua Isabellan voimistelun ajan. Muuten aion vain levätä: nukkua pitkään, ehkä ottaa nokoset päivälläkin ja keskittyä Isabellan kanssa kiirettömään yhdessäoloon. 
Kiireetöntä yhdessäoloa ja rentoutumista oli myös viime viikonloppuna Lappeenrannassa. Lauantai-iltana suuntasimme illalliselle Saimaan rannalle satamaan Wanhaan Makasiiniin, jota meille suositeltiin.   
 photo IMG_6649_zps979f5b07.jpg
Ravintolan suosiosta kielii, että pöytää varatessa saimme viimeisen vapaan pöydän tuona iltana.
 photo IMG_6653_zps7d7ffa71.jpg photo IMG_6654_zps2062811d.jpg
Palvelu oli todella ystävällistä ja ripeää sekä ruoka maukasta, joten Wanhasta Makasiinista jäi erinomainen kuva.
 photo IMG_6666_zps380aa0bb.jpg
Isabellakin viihtyi ja söi kerrankin koko annoksensa viimeiseen muruun asti. :D
 photo IMG_6671_zps249a34f5.jpg photo IMG_6672_zpsef4f832b.jpg
Mukavaa viikonloppua kaikille!  
Today after work I was half-running in the centre while speaking on the phone and writing e-mail with my another phone, when I was stopped by a business man in a suit. He said: 'Relax, it is only Friday and you have whole weekend ahead of you.' I took his advice seriously and I am only taking it easy this weekend! My calendar for this weekend is almost empty, because tomorrow I am only going for a zumba-exercise class and visiting friend and on Sunday I am meeting another friend and sweating at the gym while Isabella has her gymnastics class. 
Otherwise I am just going to rest: sleep late, maybe take a nap during the day and concentrate on peaceful time together with Isabella. Like last weekend when we visited Lappeenranta in Eastern Finland close to Russian border and had a delicious dinner there at a local restaurant. Have a relaxing weekend everyone!

3 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Onpas teillä ollut kiva tyttöjenilta :) Olette niin kauniisti laitettunakin. Ihanaa viikonloppua :)

Anonyymi kirjoitti...

awww, ihana pukumies!

ja olet kyllä todella kaunis, tsemppiä kevääseen :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

SatuMaria: Joo, Lappeenrannassa oli kyllä kiva, vaikka kaupunki on varmaan vielä kivempi kesällä. Mut aina kun saa nukkua hotellin lakanoissa, lillua porealtaassa, saunoa ja syödä valtavan hotelliaamupalan, niin ei voi valittaa. ;)

Toivottavasti sinullakin on ollut mukava viikonloppu - tai no tänäänhän se vielä jatkuu sunnuntain muodossa. :)

Anonyymi: Kiitos kommentistasi, joka pisti hymyilyttämään. :) Joo, se pukumies oli kyllä ihanan ystävällinen. Näytin varmaan niin hullulta siinä puolijuostessani yhteen puhelimeen puhuen ja toisella mailia kirjoittaen, että hänen oli pakko puuttua tilanteeseen. :D Mut ihanaa, et tuollaisia "arjen sankereita" löytyy vielä.