torstai 13. kesäkuuta 2013

Frozen yogurtilla herkuttelua ja tänään intialaista Bollywood-tanssia

Nyt kun äitini ja pikkusiskoni kyläilevät meillä, en ehdi juuri tehdä muuta kuin käydä töissä ja sen jälkeen illat laukkoa siellä sun täällä. Piipahdan kotona vain nukkumassa, joten kovin syvällisiä pohdiskeluja en valitettavasti nyt ehdi blogiinkaan raapustaa. Pahoittelut siitä!

Muutama päivä sitten käytiin koko porukka herkuttelemassa Kampissa sijaitsevassa Jogo Frozen Yogurt Bar:ssa, jossa voi itse tehdä omat annoksensa joko terveellisesti hedelmistä ja pähkinöistä tai sitten karkeisa, suklaasta ja muusta. Kanadassa asuessasani ihastuin frozen yogurtiin, joten ihanaa, että niitä on tullut Suomeenkin viimein. Tosin helpostihan frozen yogurtia saa itsekin kotona tehtyä. 

Pikkusiskoni kanssa frozen yogurtilla herkuttelemassa.
 photo IMG_9132_zpsf2eea246.jpg photo IMG_9135_zpsb876c5ec.jpg
Laukku: Mulberry, hame: kirppis, Twiggy-paita: Gina Tricot, kello: Dolce & Gabbana
Bag: Mulberry, skirt: second hand, Twiggy-shirt: Gina Tricot, watch: Dolce & Gabbana


Isabellakin maistui frozen yogurt hyvin.
 photo IMG_9136_zpse2e0ef50.jpg photo IMG_9137_zpse061ad11.jpg

Tänään töiden jälkeen (tämä on ajastettu postaus) on tarkoitus mennä kokeilemaan Etnofitness-tanssistudiolle intialaista Bollywood Bhangra-tanssia. Siitä tulee jännittävää ja taatusti hyvä mieli.
 photo bollywood-dance_zps89aed151.jpg photo Bollywood-Dancing_zps9406f654.jpg 

Korostetaan vielä, että tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan itse haluan suositella teitäkin kokeilemaan sekä frozen yogurtia että intialaista Bollywood-tanssia. :) Mukavaa viikon jatkoa kaikille! 

As my mother and little sister are visiting us this week, I am literally only popping home just to sleep. Because after work days I am going here and there with my family to enjoy Helsinki as much as possible and to do as many things as possible. But I do not complain, because I like to both spend time with my family and be active. We have for example played mini golf, seen music concerts, participated to workout class at a park outdoors and visited frozen yogurt bar, yummy. Today after work we are going to an Indian Bollywood Bhangra- dance class, which should be lots of fun. Have a nice Thursday everyone! 

0 kommenttia :