keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vaeltamassa Helsingin keskuspuistossa

Nyt on elämä sananmukaisesti varsinaista hullunmyllyä: olen aamusta iltaan asti koko ajan menossa erilaisissa tapaamisissa, palavereissa, toimistolla ja muissa aktiviteeteissa. Lisäksi koti on yhä täynnä laatikoita muuton jäljiltä ja eräs opintoesseekin pitää palauttaa puolentoista viikon päästä. Nyt on kyllä myönnettävä, että tämä kesäkuun alku muuttoineen ja kaikkine tekemisineen on vähän liian kova. Onneksi pian kuitenkin helpottaa ja ensi viikko onkin jo paljon kevyempi. Saa palautua ja levätä (ja kirjoittaa rahoituksen esseetä).

Kun tekemistä on paljon ja aivot kaipaavat virkistystä, on hyvä liikkua ja mieluiten vielä luonnossa. Hiljattain kävinkin vaeltamassa Helsingin keskuspuistossa Paloheinän lähellä. Sääkin oli upea.
 photo IMG_8506_zpsb4f16cfc.jpg photo IMG_8509_zpsf874efb3.jpg

Haltilan aarnialueella oli hienon näköistä.
 photo IMG_8518_zps48271ea3.jpg

Olin ensimmäistä kertaa Helsingin keskuspuistossa, joten Pitkäkoskella piti ikuistaa muutama turistikuva.
 photo IMG_8521_zpsfa7ed307.jpg  photo IMG_8522_zps8beb1369.jpg

Pitkäkoskella näkyi melojia, mistä tulikin mieleen, että itse haluan myös pitkästä aikaa melomaan. Harrastin sitä nimittäin Kanadassa Tyynenvaltameren rannalla asuessani vuosia sitten. Melonta on myös loistavaa ylävartalotreeniä.
 photo IMG_8527_zpsfd3fb9eb.jpg

Vaelluksen ja ulkoilun jälkeen olikin taas virtaa enemmän ja mielikin pirteämpi.
 photo IMG_8523_zpsc5d48282.jpg 
Toppi: Puma, lenkkarit: Reebok, aurinkolasit: Ray Ban, shortsit: pikkuveljen vanhat jalkapalloshortsit, urheilurintsikat: Nike
Top: Puma, sneakers: Reebok, sun glasses: Ray Ban, shorts: my little brother's old soccer shorts, sports bra: Nike

I have to admit that now it is almost too hectic as days are filled with different activities, meetings, work and I leave home early in the morning and return in the evening. Fortunately it will get easier soon and then I can relax and recharge. Before that exercise and being outdoor in the nature refreshes like on a hike at Helsinki Central Park recently.

0 kommenttia :