tiistai 4. kesäkuuta 2013

Muutto ohi, viikon ohjelma ja itähelsinkiläinen identiteetti

Muutto on ohi ja asun tällä hetkellä uudessa asunnossa jätesäkkiviidakon, laatikkomeren ja kaaoksen keskellä. Onneksi itse asunto on todella kiva ja muutenkin olen tyytyväinen muuttoon. Joskin lupaan ja vannon itselleni (sekä kantoapuna olleelle lähipiirilleni), etten muuta pitkään aikaan. Lisäksi lupaan, etten enää ikinä muuta hissittömän talon ylimpään kerrokseen! Oma isäparkani ajoi Lapista koko muuttoa edeltäneen yön eli reilut 850km / suunta vain siitä ilosta, että pääsi kantamaan hissittömän talon ylimmästä kerroksesta painavia tavaroita. Huh huh. Onneksi uudessa asunnossa on hissi.

Ehdin asua Roihuvuoressa lähes 2,5 vuotta, ennen kuin omaksuin itähelsinkiläisen identiteetin: hylätyt ostoskärryt ovat loistava liikkumisväline. :D
 photo IMG_8854_zps1e54adbd.jpg
Laukku: Mulberry, toppi: Zara, kello: Just Cavalli, aurinkolasit: Ray Ban
Bag: Mulberry, top: Zara, watch: Just Cavalli, sun glasses: Ray Ban

Törmäsin verkossa tähän stereotypiseen ja karrikoivaan sitaattiin:

"Itä-Helsinki on vain paikka, jonne voidaan sulloa ne ihmiset, jotka tarvitaan pyörittämään kantakaupunkia, mutta joita hienohelmat eivät halua nähdä naapurissaan."

Roihuvuori, pommit tippuu itselleni nyt viimeistä kertaa ja kiitos näistä kahdesta ja puolesta vuodesta!

Tällä viikolla ohjelmassa on uuden kodin ja purkamisen lisäksi mm. seuraavaa:

Ti 4.6: Töiden jälkeen itsensä hemmottelua kasvohoidossa
Ke 5.6: Töiden jälkeen Isabellan esikouluun tutustuminen ja lisäksi Raha-automaattiyhdistys (RAY) on kutsunut minut Yhdessä-valokuvanäyttelyn avajaisiin Helsingin Casinolle
To 6.6: Töiden jälkeen Isabellan ja ystäväni kanssa Danske Bankin ja Kansallisoopperan kesäkiertuesitykseen, jossa otteita mm. Joutsenlampi, Lumikuningatar ja Prinsessa Ruusunen-baleteista. Esitys on ilmainen eli suosittelen muitakin helsinkiläisiä tulemaan paikalle Kasarmitorille klo 18-19.30.
Pe 7.6: Retki Lammassaareen Isabellan kanssa töiden jälkeen
La 8.6: Helsingin Sambakarnevaaleille iloista tunnelmaa ja tanssijoita katsomaan
Su 9.6: Äitini ja pikkusiskoni saapuvat Rovaniemeltä meille viikoksi kyläilemään

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia :

Mustat Ballerinat kirjoitti...

Minulla myös on muutto takana ja suurin osa tavaroista on vielä pahvilaatikoissa ja jätesäkeissä. Kokemuksen perusteella fiilis on täällä myös, etten toivottavasti muuta nyt ihan vähään aikaan. Kai noita tavaroita pitäisi paikoilleen laittaa, mutta tämä kesäinen sää on innostanut keskittymään enemmän uusien kotikulmien tutkiskeluun.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Mustat Ballerinat, no nyt ne helteet onneksi / harmiksi loppuivat. :D :(

Juuri, kun minulla olisi alkanut kodin puolesta olla aikaa nauttia niistä, haha. Mutta onneksi viikonloppu oli vielä ihanan lämmin. Tsemppiä sullekin tavaroiden järjestelyyn ja ihanaa kesää!