maanantai 24. kesäkuuta 2013

Keskikesän terveiset

Opintoihin liittyvä laaja rahoituksen essee on hoidettu loistavin tuloksin, juhannus juhlittu hyvässä seurassa ja arkeen palattu tänään kiireisen ja palaverien täyteisen työpäivän muodossa. Pian olen lähdössä SATSille bodypumpiin rautaa nostamaaan, mikä tuntuu erityisen hyvältä viikonlopun herkuttelujen jälkeen. Sitä ennen kuitenkin keskikesän terveiset kuvien ja mietteiden muodossa. Olen nimittäin viime päivinä miettinyt kuinka onnellinen olen – vaikka vaikeuksia riittää toki minullakin! 

Silti tuntuu, että moni asia on loksahtanut paikoilleen viime aikoina viimeinkin kaikkien ponnisteluiden jälkeen. Uusi asunto on suuri helpotus, Isabella viihtyy uimakoulussa, töissä riittää mukavia haasteita, sivutoimiset kauppatieteiden opinnot etenevät mallikkaasti, lähellä on ihania ihmisiä, perhe ja ystäviä. Tuntuu, että uusi päivä on koittanut lopultakin taistelujen, itkun ja hampaiden kiristelyn jälkeen.

Juhannus oli täynnä aurinkoa ja Vesijärvessä Hollolassa päästiin uimaan useita kertoja.
 photo IMG_9975_zps8a1ef228.jpg photo IMG_9978_zps7f47058f.jpg

Viimeinkin tuli talviturkki heitettyä tälle kesälle.
 photo IMG_9980_zps7947438c.jpg

Juhannusaaton iltana lähdettiin mökiltä katsomaan kokkoa ja juhlatunnelmaa Messilän leirintäkeskukseen.
 photo IMG_0086_zps26d54a6a.jpg

Paikka oli uskomattoman kaunis.
 photo IMG_0101_zps3a45f80d.jpg

Juhannukseen kuuluvat tietysti oleellisesti kukkaset mekossa ja korvan takana.
 photo IMG_0104_zps18e91666.jpg

Kesäistä uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Heippa! Täällä ollaan taas. Juuri 30 tuntia kirjallisia vajaassa puolessatoista viikossa takana. Se olis siis sitten siinä...meitsin opinnot. Kaamee raataminen takana. HUH HUH! Ei juuri sanat riitä kuvaamaan tunnetta. Mutta nyt hörpin ansaittua champagner (miten toi sana kirjotetaan suomeksi?!) ja nautin :)

Mutta joka tapauksessa: Maisemat ovat hyvin tutut ;)

Josko/koska olen tulossa Suomeen, ei vielä tietoa. Mutta kun tiedän, niin laitan Sulle vaikka s-postia. Ties vaikka ne kahvit onnistuisivat. Kuullaan taas! Hyvää työviikkoa!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B: Ihana kuulla susta. <3 Munkin on monesti pitänyt laittaa sulle mailia, mut aina se on jäänyt. Oon kyllä miettinyt mitä sulle kuuluu ja IHANAA KUULLA, ETTÄ OPINNOT ON VALMIIT!!! :D

Koska sie pidät valmistujaisjuhlat? :) ONNEA!

Vai oot siekin hengaillut Hollola-Lahti-akselilla? ;)

Ilmoita tosiaan, kun olet tulossa Suomeen. Tosi mieluusti viimein näkisin sut livenä viimeinkin. :)