lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kaunis kesäinen Helsinki ja terveisiä laatikoiden keskeltä

Tämä viikonloppu on ollut täynnä musiikkia. Eilen olin Aviciin keikalla Helsingin Suvilahdessa, tänään Isabellan ja ystävieni kanssa sambakarnevaaleilla. Niistä molemmista enemmän myöhemmin, mutta nyt kesäisen kauniin Helsingin ihastelua. Eilen keikan jälkeen ihastelin kaunista iltaa.
 photo kuva7_zps42d471db.jpg photo kuva6_zpsa6a878fb.jpg

Yksi mahtavimmista asioista Suomen kesässä on iltojen valoisuus, vaikka ihan Lapin yöttömiin öihin ei täällä pääkaupunkiseudulla päästäkään.
 photo kuva8_zpsb54ef885.jpg
Jumpsuit-shortsipuku: Jeane Blush / Nelly, vyö: Dolce & Gabbana, laukku: Mulberry, kengät: H&M, kello: Just Cavalli
Jumpsuit: Jeane Blush / Nelly, belt: Dolce & Gabbana, bag: Mulberry, shoes: H&M, watch: Just Cavalli

Katsokaa miten kauniilta Helsingin Kruunuhaka näyttää.
 photo kuva9_zps37836a37.jpg

Olemme nauttineet pikkuneidin kanssa kesästä hymyissä suin.
 photo kuva12_zpsaf29b8f6.jpg photo kuva11_zps459aa31e.jpg

Itse asiassa kesärientoja ja helteitä on riittänyt sen verran, että uuden asunnon laittaminen ja tavaroiden purkaminen on meinannut jäädä. Terveisiä siis laatikoiden parista äidiltä ja tyttäreltä! Onneksi hiljaa hyvä tulee sekä huomenna laatikoiden purkamis- ja tavaroiden järjestelyavukseni saapuvat äitini ja pikkusiskoni Rovaniemeltä.
 photo kuva10_zpsb6c40824.jpg

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

This weekend has so far been full of music. Yesterday evening I went to see an electro artist/dj called Avicii and today I have been at Helsinki Samba Carnaval with Isabella and my friends. Right now I should start unpacking and organizing stuff in our new apartment (we just moved last Sunday evening), because currently we are still living around boxes as one can see from the last picture above. Helsinki is so lively, active and beautiful during summer time that one just does not want to spend time inside, but to enjoy every piece of the summer outdoors. Have a nice Saturday everyone!

2 kommenttia :

Laura, 2106loves kirjoitti...

Olipas hyvänmielen postaus :) En muista miltä Lapin yötönyö näyttää, mutta se selviää onneksi juhannuksen jälkeen kun pääsen itse sen näkemään. Valo tuo kyllä ihan eri tavalla energiaa :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos Laura. Nauti Lapin reissusta juhannuksen jälkeen ja muutenkin mukavaa kesää!

On kyllä aivan totta, että nyt kesällä on jotenkin ihan erilailla energiaa tehdä kaikkea iltaisin töiden jälkeenkin, kun on valoisaa ja lämmintä. :)