perjantai 16. elokuuta 2013

Business Barbie ja esikoululainen

TGIF voisin kliseisesti todeta! On nimittäin ollut sellainen päivä, että oksat pois. Töissä sähköposti pimputti ahkerasti, puhelin pirisi sekä oli paljon hoidettavia asioita kuten kampanjoiden tiedotusta ja erään raportin päivitystä. Töiden jälkeen Isabellan haettuani juoksevien asioiden hoitaminen jatkui apteekissa, postissa, kaupoissa uusien kurahousujen etsimisellä (pikkuneidille, ei minulle :D), pyykinpesulla ja monella muulla. Onneksi edessä on kuitenkin rentouttava viikonloppu, jonka aikana on tarkoitus tavata paria ystävää ja käydä sunnuntaina Ravintolapäivässä, mutta ei mitään muuta. Eli voin nukkua pitkään ja jopa laiskotellakin, ihanaa.

Tällä viikolla pikkuvauvani aloitti esikoulun, mistä Isabella oli aivan innoissaan ja äiti sitäkin enemmän jännittynyt. Onneksi eskari on lähtenyt hyvin liikkeelle ja esikoulusta on löytynyt uusia kavereita.
 photo IMG_2552_zpsc8a7225f.jpg

Sää on ollut tällä viikolla niin sateinen ja synkkä, että halusin ehdottomasti pukeutua töihin värikkäästi. Vaaleat hiukset yhdistettynä pinkkiin jakkuun tuovat helposti tietynlaisia viboja, vaikka olisi kuinka viininpunainen kotelomekko asua tasapainottamassa. Tyttäreni kysyikin olenko pukeutunut "Business Barbieksi". :D
 photo IMG_2557_zps2f32bf53.jpg

Meillä olikin metrossa todella hauskaa: toinen oli vahingossa pukeutunut "Business Barbieksi" ja toinen poseerasi eväinä olleiden syötyjen banaaninkuorien kanssa. Olemme mekin varsinainen kaksikko, mutta onneksi aina ei tarvitse ottaa kaikkea – eikä varsinkaan itseänsä  vakavasti.  
 photo IMG_2561_zps2685609c.jpg photo IMG_2563_zps638215e2.jpg
Mekko: Mexx, jakku: Zara, kello: Just Cavalli, laukku: Longchamp, kengät: Nelly, aurinkolasit: Marc Jacobs
Dress: Mexx, blazer: Zara, watch: Just Cavalli, bag: Longchamp, shoes: Nelly, sun glasses: Marc Jacobs

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

TGIF describes my current mood quite well. It was one busy yet productive day at the office (updated reports, did campaign communication, received plenty of e-mails and phone calls etc.) and after that I had to take care of plenty of things and tasks at home. Fortunately I have relaxing weekend ahead of me, which is lovely. Isabella went to preschool this week and I cannot believe that time has gone so fast that she's already at preschool! 

It's been really rainy and gray in Helsinki this week, so I wanted to dress colourfully to work my putting on a pink blazer. However combined with my blonde hair the result was that my daughter asked if I had dressed as 'Business Barbie'. :D Haha. Have a great weekend everyone!

0 kommenttia :