torstai 8. elokuuta 2013

Mistä tietää tulleensa vanhaksi? Siitä, kun pikkusisko lähtee juhlimaan ja itse jää tyytyväisenä sohvalle :D

Tänään lukion aloittanut pikkusiskoni Vilhelmiina vietti meillä kesän aikana yhteensä 2,5 viikkoa, mikä tuntui teinitytöstä varmasti kivalta. Itsekin nimittäin muistan kuinka nuorena oli mahtavaa päästä Rovaniemeltä edes Ouluun asti juhlimaan tai vaateostoksille – Helsingistä puhumattakaan . :D

Varma vanhuuden merkki nähtiin, kun Vilhelmiina kavereineen lähti juhlimaan perjantai-iltana ja itse jäin tyytyväisenä viettämään rauhallista koti-iltaa sohvalle. En tosin tyytynyt pelkkään sohvalla makoiluun, sillä sen lisäksi soittelin pikkusiskolleni ainakin viisi kertaa kanaemon tavoin huolehtien: "Muistatko miten pääset kotiin? Älkää lähtekö tuntemattomien kanssa mihinkään ja kavereista ei saa joutua eroon, koko ajan pitää pysyä porukassa. Löysittekö perille? Onhan kaikki hyvin." Olin Vilhelmiinan mukaan hössöttämiseni ja soittojeni kanssa pahempi kuin oma äitini, haha. 

Ylpeä isosisko pikkusiskonsa kanssa. Minulla on siskojeni kanssa hurja ikäero: 11 vuotta Vilhelmiinan kanssa ja 23 vuotta (!) Linan kanssa. Itse asiassa Lina on kaksi vuotta omaa tytärtäni nuorempi. 
 photo IMG_1662_zps5ef3974c.jpg photo IMG_1664_zps2b290d55.jpg
Shortsit: Seriously Sally / Nelly, jakku: Ralph Lauren, toppi & kengät: Zara

Vilhelmiina-täti ja Isabella.
 photo IMG_1666_zps803796e7.jpg

Mukavaa illan jatkoa kaikille! Minua odotetaan jo Esplanadin puistossa, joten täytynee kiirehtiä sinne kesäillasta nauttimaan.

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Kotisohva on nöin "vanhemmiten" kutsuvampi vaihtoehto viikonloppuisin kuin baarit. Kai se ikä tuo ripauksen viisauttakin tässä asiassa ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

SatuMaria, mukava "kuulla" sinusta pitkästä aikaa eli kiitos kommentista. Toivottavasti kesä on mennyt mukavasti. :)

Ja joo, ei kyllä enää jaksaisi tai edes haluaisi rymytä baareissa jatkuvasti. Onneksi elämään on tullut muuta sisältöä. :D Vaikka toki silloin tällöin on mukava käydä tanssimassa ja katsastamassa yöelämää.

Ihanaa elokuun jatkoa!