tiistai 13. elokuuta 2013

Piipahdus Namussa, puistojumppaa ja rentoutumista töihin paluun kunniaksi

Minun pieni vauvani aloitti tänään jo esikoulun, miten tämä aika juoksee niin vauhdilla? Itsekin palasin eilen takaisin töihin kesäloman jälkeen, joten nyt on todella palattu arkeen. Onneksi olo on energinen rentouttavan loman jälkeen, eikä elämän muutenkaan tarvitse muuttua tylsäksi ja harmaaksi, vain koska loma on loppunut. Ainoastaan toivoisin intiaanikesän ja helteiden palaavan vielä edes hetkeksi Suomeen, koska elokuuhan on vielä kesää!

Viime viikolla piipahdin Namussa eräänä iltana. Pääpaino sanalla piipahdin, sillä halusin aikaisin kotiin nukkumaan. :D
 photo namu2013003_zpsf323b04d.jpg photo IMG_2375_zps39cbacac.jpg photo namu2013002_zpsa9d01067.jpg
Mekko: Elise Ryan, laukku: Mulberry, kello: Just Cavalli, rannekoru: Guess
Dress: Elise Ryan, bag: Mulberry, watch: Just Cavalli, bracelet: Guess

Eilen oli energisen työpäivän jälkeen virtaa vielä sen verran, että suuntasin puistojumppaan kuntoilemaan. Suosittelen muuten lämpimästi Helsingin kaupungin liikuntaviraston ilmaisia puistojumppia, joita pidetään ympäri kaupunkia viitenä päivänä viikossa. Puistojumpat ovat mielestäni kannattava kohde julkisten varojen käytölle, sillä ne voivat laskea sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttötarvetta sekä vähentää myös sairauspoissaoloja. Puhumattakaan niin henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin lisääntymisestä
 photo IMG_0487_zps541930c8.jpg

Arkenakin on hyvä muistaa rentoutuminen, mikä itselleni käytännössä tarkoittaa esimerkiksi liikuntaa, ystävien tapaamista, elokuvien katselua, lehtien lukua tai itsensä hemmottelua vaikkapa hyvällä ruoalla tai kasvonaamiolla.
 photo IMG_0477_zps1fc383f4.jpg

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille, ei lannistuta elokuun sateista. Kyllä sitä kesää vielä toivottavasti riittää!
 photo IMG_0463_zpsd14d5644.jpg

My summer vacation is over, but fortunately I am full of energy after relaxing and recharging myself for four weeks. Above are pictures from me going out to a night club, working out at a park and pampering myself home with a mud mask. Have a nice new week everyone! Time literally flies as today my daughter went to preschool and it feels like she was just born.

0 kommenttia :